FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Anunț-șoc al unui nume important din fotbal: "Dacă Burleanu va câștiga alegerile de la FRF, plec din țară!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 19:47

Fostul arbitru Ion Crăciunescu, 67 de ani, a făcut o dezvăluire importantă în această seară. Acesta a declarat că va părăsi definitiv România în cazul în care Burleanu câștigă un nou manadat la președinția FRF.

"Am luat o decizie importantă. În cazul în care Burleanu câștigă alegerile, plec din țară, plec în America, la fiica mea. E prea mult. Ar fi mult prea mult pentru acest fotbal. Am atitudinea unui om care a stat în arbitraj și în fotbal trei sferturi din viața mea, nu pot să fiu indiferent înaintea alegerilor.

Nu mă mai uit la fotbal, nici n-aș vrea să mai aud despre așa ceva în cazul în care Burleanu câștigă.

Am nepoții acolo, cred că aș putea trece peste, chiar dacă eu atunci când sunt plecat din țară îmi arde pielea pe mine dacă stau mai mult de o săptămână", a declarat Crăciunescu, la TV Digi Sport.

18 apriliee data la care sunt programate alegerile de la FRF

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (39)
christiano0
christiano0  •  15 Februarie 2018, 16:48

Du-te tare boss si sa ne trimiti o vedere cu vreun penalty sau offside din MLS :) :)

zica10hagi
zica10hagi  •  15 Februarie 2018, 10:16

iar te-a pus familia 4G sa dai declaratii ? normal ca pleci din tara , unicul vostru scop e sa va uniti sa refaceti cooperativa si sa mai mulgeti niste bani din omenii si pariuri ! nu va mai satura D-zeu . Va dati mari si tari , oameni importanti ai fotbalului pe la TV si in shimb nu ati facut nimic pentru el ! O emisiune TV si eu pot modera sau sa particip ca invitat . Stai cuminte nea Craciunescule ca nu suferim dupa matale ! Mai bine castiga Burleanu decat mafia machedonilor !

1990895087815388
Austrus Wiener  •  15 Februarie 2018, 09:30

GOD SPEED nea ioane! în afară de televiziuni nici măcar în federația nașului nu erai băgat în seamă de câtă răutate poți emana în jurul tău!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează