INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, JOI, 22:05, PRO TV, TELEKOM, GSP.RO

FCSB - LAZIO // Un fost antrenor al FCSB-ului, înainte de duelul cu Lazio: "Steaua e Juventus a României" » Dezvăluiri despre cum a fost dat afară de Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 20:07

Cristiano Bergodi, 53 de ani, unul dintre cei mai versați tehnicieni străini care au trecut prin România, a prefațat duelul dintre FCSB și Lazio din turul șaisprezecmilor Europa League și a rememorat perioada în care a pregătit formația roș-albastră. 

"Steaua suferă la fazele fixe. E o echipă care joacă destul de închis. Lazio, deşi e favorită, va trebui să fie atentă la contraatacuri. Steaua este puţin «Juventus a României».

Am petrecut o perioadă frumoasă acolo. Patronul nu făcea mari investiţii, echipa era tânără şi am început cu şase victorii. Am lansat mulţi tineri. Apoi într-o zi, în pauza unui meci din Europa League, când scorul era egal, preşedintele a intrat în vestiar şi a început să discute cu jucătorii. I-am atras atenţia că nu trebuie să între în vestiar şi dintr-o chestiune de orgoliu m-a concediat. Oricum, a fost o experienţă frumoasă".

M-aş întoarce în România. Am avut rezultate bune la toate echipele pe care le-am antrenat. Acum însă mă concentrez doar asupra campionatului italian, de la prima divizie la a treia. Mă informez, studiez, mă uit la meciuri aşteptând oferta potrivită", a declarat Bergodi pentru tuttomercatoweb.com, citat de Agerpres.

Bergodi a antrenat în România la FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, Steaua și ASA Târgu Mureș. Acesta a evoluat pentru Lazio în perioada 1989-1996. 

FCSB - Lazio, duel din șaisprezecimile Europa League, se joacă joi, de la ora 22:05. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro X și TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
para.para
para.para  •  15 Februarie 2018, 12:05

Dupa Barcelona de romanika, Real Madrid de romanika, iata ca a venit si clipa ca echipa acestei hartii de impachetat guvizi sa primeasca si denumirea de Juventus de romanika. Evident ca doar hartia isi putea denumi echipa in asa fel.

suzana2a
suzana2a  •  15 Februarie 2018, 11:10

Corelatia juventus = fcsb e jignitoare! Sper ca e doar o gluma proasta!

cikyu
cikyu  •  15 Februarie 2018, 09:09

Dl bergodi cica nu era steaua aia care o antrenai..... a aparut una acum in l4, ma rog s a reactivat..... reincarnat......reinviat....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează