INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, AZI, 22:05, PRO TV, TELEKOM, GSP.RO

FCSB - LAZIO // În ciuda lui Gigi! Cum e descrisă FCSB în presa din Italia înaintea turului cu Lazio din Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 09:08

Înaintea duelului de azi cu Lazio, FCSB, echipă care a pierdut dreptul de a folosi numele și marca Steaua în detrimentul echipei Armatei, este numită "Falsa Steaua" în presa din Italia.  

Dat afară de MM Stoica de la Steaua, Gabi Safta, corespondent pe România al celor de la Gazzetta dello Sport și angajat al FRF, semnează în ediția tipărită de miercuri a cotidianului un articol despre meciul de azi cu Lazio, în care o numește pe FCSB " falsa Steaua." 

"Alibec și Gnohere, stelele din atacul «falsei» Steaua", a fost titlul apărut miercuri în Gazzetta dello Sport. 

În interiorul articolului, fostul crainic al Stelei scrie pentru italieni despre modul în care Gigi Becali a pierdut în justiție dreptul de a folosi numele și marca Steaua în detrimentul Armatei. 

Echipa de start anunțată de Becali: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici, Lukaku - Nani, Caicedo

FCSB - Lazio, duel din șaisprezecimile Europa League, se joacă diseară, de la ora 22:05. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV și TV Telekom Sport. 


*Click pe imagine pentru zoom

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
predator1
predator1  •  21 Februarie 2018, 22:46
Postat de prazburg1948 pe 15 Februarie 2018, 20:19

Cu ce a mintit? Nu a pierdut jiji dreptul de a folosi numele si marca Steaua? Ai dreptate, mare e gradina.

vorbeste unul care sustine o clona psd-ista despre justitia psd-ista care abuziv a ,,furat'' numele celei mai iubite si titrate echipe de fotbal din Romania la comanda unor infractori de teapa lui oprea, ontanu, mayor sau ponta....ha ha.

predator1
predator1  •  21 Februarie 2018, 22:43

Înaintea duelului de azi cu Lazio, FCSB, echipă care a pierdut dreptul de a folosi numele și marca Steaua în detrimentul echipei Armatei, este numită " Falsa Steaua" în presa din Italia. Articol demnat de ,,jurnalistul'' de la Gazzetta dello sport...gabi safta??? gabi safta ,,scrie'' articole pe Gazzetta dello Sport???

1065808933555529
Andrei Preda  •  15 Februarie 2018, 23:19

Asta arata pe de o parte ce justitie nereformata sa zicem are romania caci s au vandut ekipe din europa civilizata pana in nigerul sau togoul african si nimeni nu a mai pomenit ca dupa aproape 15 ani vanzatorul sa se trezeasca si sa si ia numele inapoi .Asta chiar in dispretul atator milioane de suporteri romani si impotriva interesului fotbalului romanex. Dar nu asta e singurul unicat romanesc dupa cum se vede la posturile astea vesele mai avem si altele incluzand trecerea contributiilor la angajat , scandalurile politikiei si tot restul ...Parem unici pe plan nu european ci kiar mondial si nu in bine ! Pe de alta parte se vede de ce nu e bine ca institutiile statului sa patroneze ekipe sportive pe de o parte ca isi folosesc influenta guvernamentala in interesul lor si in dauna celorlalti si apoi cheltuirea inutila si necontrolata a banilor de la buget in detrimentul nevoilor diverse si asa neacoperite gen sistem sanitar invatamant etc ! Si totusi ceva ca un tavalug merge dur si in paguba !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează