FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Oamenii de la LPF îl somează pe Burleanu: "Ar trebui să-și ceară scuze. A transformat fotbalul într-un loc al demagogiei"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 09:52

Oamenii de fotbal lansează atacuri din ce în ce mai virulente la adresa lui Răzvan Burleanu, actualul șef de la FRF. 

În aceată dimineață, Justin Ștefan, secretarul general de la LPF, s-a implicat în culisele alegerilor de la FRF și l-a atacat pe Burlenau prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

"Lui Razvan Burleanu au început să-i plece votanții. Magia cuvintelor care nu spun nimic a pornit a se risipi. Oamenii au început să vada dincolo de broșurile frumos colorate și să realizeze că ele nu țin nici de foame, nici de frig. Terenurile sunt tot ălea, cluburile continuă să trăiască de pe o zi pe alta, revoluția organizatorică de la nivelul AJF-urilor se lasă așteptată în continuare.

(...)Iar acum, culmea ipocriziei, Răzvan Burleanu își cere scuze în numele altora, când, de fapt, ar trebui să-și ceară scuze pentru că nu a făcut nimic pentru fotbalul românesc. Ar trebui să-și ceară scuze pentru că timp de patru ani a disprețuit legea română. Ar trebui să-și ceară scuze că am ratat calificarea la Mondialele din Rusia pe mâna lui, prin aducerea unui antrenor care s-a dovedit că nu a avut nicio treaba cu postul de selecționer. Ar trebui să-și ceară scuze că a risipit bani pe broșuri, centre ilegale si compensații pentru concedieri abuzive. În loc să contribuie la dezvoltarea fotbalului, l-a transformat într-un loc al demagogiei. 

Avem site-uri, reviste, FRF TV, dar motivele de bucurie sunt inexistente. Burleanu ne pune să ne bucurăm pentru un baraj de parcă am fi câștigat campionatul mondial

(...)Burleanu începe să aibă emoții mari. Se vede din disperarea cu care se agață de orice moment, de orice cuvinte, pentru a arăta că el este conducătorul corect, care ia întotdeauna partea poporului. (...) Să nu uitam: o adeziune nu-i un vot. Răzvan Burleanu știe sigur asta!", e postarea lui Justin Ștefan de pe contul său de facebook. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close