INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, AZI, 22:05, PRO TV, TELEKOM, GSP.RO

FCSB - LAZIO // Anunț de ultim moment al lui Gigi Becali » Absență mare în atac cu Lazio: "Nu va juca deloc". Iată primul "11"!

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 10:19

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre meciul cu Lazio din această seară și a anunțat că Denis Alibec nu va evolua niciun minut în partida cu echipa italiană.

Atacantul era anunțat inițial din primul minut cu italienii, mai ales că el nu jucase deloc cu CFR Cluj (1-1), fiind suspendat. 

"E un meci important, dar e prea mult să spui că e un mare meci. O să-i batem. Pentru mine, mare meci e când joci cu Real sau PSG. Nu e un meci mare. Nici pe bani mulți nu e, nici pentru un trofeu nu e. Performanță e atunci când joci o finală sau când câștigi un trofeu. Cea mai mare miză e creșterea cotelor jucătorilor. Dacă nu ai bani, nu poți să atingi performanță. Am ajuns să dau 3 milioane pe un jucător din România fără să scot bani de la mine din buzunar. Asta e politica mea.

Știu primul "11". Alibec nu este titular, nu joacă deloc, a avut o mică problemă. Va face un consult și vom vedea. Nedelcu lângă Pintilii, Tănase, Budescu, Man. În apărare vor juca Planici și Găman. În stânga e posibil să apără Junior Morais, Dică mi-a zis că vrea să-i mai schimbe", a declarat Becali, azi, la TV Digi Sport. 

Echipa de start FCSB anunțată azi de Becali: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici, Lukaku - Nani - Caicedo

FCSB - Lazio, duel din șaisprezecimile Europa League, se joacă diseară, de la ora 22:05. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV și TV Telekom Sport. 

Vezi și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
luciann
luciann  •  15 Februarie 2018, 16:55
Postat de andrei.f pe 15 Februarie 2018, 13:42

E bine ca Alibec să fie menajat pentru meciul cu Dinamo, Gnohere e suspendat la acest meci aşa că, poate juca tot meciul cu Lazio !

Corect!

694996327277929
I. Dumitru Enache  •  15 Februarie 2018, 15:11

Un tembel.

blatistu49
blatistu49  •  15 Februarie 2018, 14:50

fara 6 titulari a venit LAZIO poate vor juca la misto nu pun mintea cu blatisti

Vezi toate comentariile (24)
Comentează