FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

FABULOS! Dezvăluire senzațională a lui Gigi: "M-a sunat Copos BEAT, revine în fotbal" :) » Complot incredibil anti-CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 11:01

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a făcut o nouă dezvăluire spectaculoasă din culisele fotbalului, în această dimineață. Conform latifundiarului, George Copos investește deocamdată neoficial la Rapid și îl va ajuta pe stelist s-o blocheze pe CSA Steaua. 

" Borcea se întoarce sigur la Dinamo. Iar Copos... Păi m-a sunat Copos, era beat într-o noapte, era cu doi reprezentanți ai Rapidului, era și cu primarul Sectorului 1. Ce căutau seara la ora aia? M-a asigurat să stau liniștit că CSA nu va promova anul acesta. Ce înseamnă asta? Se implică și el cu bani la Rapid

Am vorbit cu Daniel Niculae, era la masă când era Copos cherchelit, și m-a asigurat că Rapidul va promova și va fi în fața lui CSA Steaua la finalul sezonului", a declarat Becali, la Pro X.

Academia Rapid, echipa finanțată de Primăria Sectorului 1, și CSA Steaua, echipa Armatei, sunt în luptă directă pentru promovarea în Liga 3-a. În prezent, roș-albaștrii au trei puncte în fața Academiei Rapid după ce giuleștenii au fost depunctați cu 3 puncte. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
680290695430232
Yon Rijksadelaar  •  15 Februarie 2018, 17:40

V am scris cât se poate de decent cu date istorice IREFUTABILE dar,m ați eliminat din jocul dialecticii în stil ......stelist(adică, de origini ......știți și Dv care s acelea)!De ce oare și acum la 30 DE ANI de la dispariția lui N Ceaușescu? Mă simt obligat să postez ceea ce pot dovedi cu argumente istorice că e adevărat, pe alte ziare sau pe Facebookul de zi de zi pâinea săracului! Sunteși un ziar obiectiv sau doar Scânteia PCR ului stelisto securist?

raikkonen79
raikkonen79  •  15 Februarie 2018, 17:33
Postat de catalynn2 pe 15 Februarie 2018, 11:37

Pușcăriașul se agata saracu ca innecatul de pai .... Academia Rapid nu poate intra in play off nu pt ca nu vrea Talpan ci pt ca asa e regulametul adoptat de FRF si AMFB care interzice unei entități fara personalitate juridică sa participe. Pt asta nu pot decat mulțumi celor dela AFC Rapid, repet!, Steaua nu are absolut nicio treaba cu acest proces! Vreți sa spuneti ca nu se va respecta regulametul!? Petrea e vicepreședinte la AFMB deci imi e greu sa cred asa ceva, odata ajuns acolo AFMB au aplicat regulametul si in cazul Muscalu desi inițial au incercat sa mușamalizeze. Si in acea speța , nu e vina Stelei ca la Academie lucreaza tot felul de amatori care habar nu au de viata lor! Bun, s8 sa presupunem prin absurd ca Steaua nu promovează. Cu 7 Martie dupa colț si falimentarea fcsb la anul lu’ jjjijji ii mai arde de asa ceva!? Omul a deschis taraba, știe bine ce il paște (sic!) vinde cu ridicata! :-))))

Ce *** e 7 martie asta? La cati natarai sunteti, astia care o tineti intruna cu 7 martie, ati putea sa o puneti de o secta intitulata asa....ca aia de propovaduiesc apocalipse la date fixe. Ca si sugestie...***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  15 Februarie 2018, 16:38

Ciobanul puscarias a demonstrat inca o data ca este *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează