INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, AZI, 22:05, PRO TV, TELEKOM, GSP.RO

FCSB - LAZIO // Steliștii cred că pot repeta "minunea" din meciul cu Ajax: "Uniți ne vom califica"

Steliștii cred că aportul publicului poate fi decisiv diseară // FOTO: Cristi Preda
Steliștii cred că aportul publicului poate fi decisiv diseară // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2018 12:22

Steliștii știu că-i așteaptă o viață grea în duelul cu Lazio, din această seară, de pe Arena Națională, dar sunt încrezători că pot repeta ”episodul Ajax” de acum 5 ani, atunci când s-au calificat în "optimi". 

35.000 de bilete s-au vândut pentru partida de diseară, de la București, iar steliștii speră să fie încurajați de cel puțin 45.000 de fani pentru a avea un avantaj în fața celor de la Lazio. Jucătorii vicecampioanei s-au antrenat, ieri, la Berceni pe o ploaie torențială, dar sunt gata să înfrunte cu toate puterile trupa lui Simone Inzaghi.

"Ne va aştepta un meci dificil, jucăm împotriva unei echipe bune, dar după părerea mea ne putem califica. Important este să nu pierdem şi să nu primim gol.

Eu mi-aş dori 1-0 pentru noi. Va trebui să dăm totul, să fim uniţi, să nu le dăm prea multe spaţii. Nu cred că vor trata cu lejeritate meciul, dar mă aştept să nu bage toţi titularii de bază. Nu am niciun jucător favorit de la ei, sunt o echipă bună, dar nu ca Real Madrid sau Barcelona. L-am mai urmărit pe Ştefan Radu, de obicei urmăresc meciuri din campionatele tari", spune Florin Tănase.

Mesaj pentru colegi

Și Constantin Budescu e gata de primăvara europeană. "Suntem foarte pregătiți și ne dorim să facem un meci bun și să scoatem un rezultat bun. O să fie foarte greu, nu cred că are vreo importanță că ei vin după trei înfrângeri. Este o echipă puternică în campionatul Italiei și trebuie să ne autodepășim și să învingem!

Chiar dacă, până acum, n-am eliminat nicio echipă din Italia, cred că a venit momentul să o facem! Trebuie să ne jucăm șansa și să ne păstrăm șansele pentru retur. Nu trebuie să ne temem de cineva anume pentru că toți cei din lot sunt foarte valoroși, au o echipă foarte bună și sunt în primele formații din Italia. Colegii mei trebuie să joace cum ştiu ei mai bine! Să îşi facă treaba pe teren. Nu trebuie să facă ceva ieşit din comun. Este un meci de fotbal şi cel mai bun va câştiga", a spus Budi pentru Telekom Sport.

Speră într-o nouă minune

Chiar dacă a venit în această iarnă la FCSB, Cristi Tănase a fost inclus pe lista UEFA și speră ca Steaua să producă surpriza așa cum s-a întâmplat acum 5 ani, când, cu el pe teren, roș-albaștrii au eliminat-o pe Ajax la București și s-au calificat în optimile de finală ale Europa League.

"E cel mai important să câştigăm primul meci. Sperăm să rupem blestemul în faţa formațiilor din Italia. Lazio este foarte bună, are jucători valoroşi. Cel mai periculos adversar va fi Immobile. E un atacant foarte bun, care a marcat foarte multe goluri în acest sezon. Nu ne avantajează că ei vin după trei înfrângeri la rând. Rămân o echipă valoroasă care vine la Bucureşti cu gândul de a câştiga", a precizat "Dodel"

"Cu Lazio, Dică va folosi cea mai bună echipă pentru că până la meciul cu Dinamo mai sunt trei zile. Dar Dică va ține cont la schimbări. Eu asta o să-i cer. Mai important este meciul cu Dinamo și vor fi schimbări în vederea lui!"
Gigi Becali, patron FCSB

Echipa de start anunțată azi de Becali: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici, Lukaku - Nani, Caicedo

FCSB - Lazio, duel din șaisprezecimile Europa League, se joacă diseară, de la ora 22:05. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV și TV Telekom Sport. 

Vezi și:

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  15 Februarie 2018, 14:47

Pai daca Lazio joaca cu rezervele?Becali a ***,ca prea are noroc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  15 Februarie 2018, 12:59

"Uniți ne vom califica" pentru un credit ipotecar pe 30 de ani, pentru un imaș în Pipera.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează