SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Simona Halep - Catherine Bellis // Avem programul zilei » Când se joacă meciul din Halep - Bellis din sferturile turneului de la Doha

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 19:39

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca vineri în sferturile turneului de la Doha, contra americancei Catherine Bellis.

Organizatorii turneului de la Doha au anunțat programul zilei de vineri, iar meciul Halep - Bellis va fi al doilea pe teren principal.

Prima partidă a zilei va fi Caroline Garcia - Garbine Muguruza, care va începe la 14:30, ora României.

Astfel, meciul Simona Halep - Catherine Bellis va începe în jurul orei 16:30.

Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport.

Acesta va fi primul meci direct dintre Simona Halep și Catherine Bellis. Câștigătoarea partidei va juca în semifinale cu învingătoare meciului Garcia - Muguruza.

Citește și: Simona Halep explică marile schimbări din jocul ei » Ce spune despre adversara de la Doha: "Așa eram și eu"

Citește și: Simona Halep - Catherine Bellis // Totul despre adversara Simonei Halep din sferturi de la Doha: a produs marile surprize ale turneului + care poate fi cheia meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
488248524671050
Vladimir Cinezan  •  16 Februarie 2018, 05:53

Ieșirea polonezo-danezei este total deplasată, crede că i se permite orice, ea fiind acum în fotoliul de orchestră. Ar fi interesant un meci al ei cu Simona într-o eventuală finală, dacă vor ajunge acolo amândouă. Din nou, televiziunea Digi sport dă dovadă de neglijență, de prostie sau de necunoaștere a jocului de tenis, din moment ce, vineri dimineață, afișează cu ostentație scorul meciului Wozniacki - Niculescu : 5 - 6; 1 - 6 ! Cei din conducerea televiziunii respective sunt mulțumiți de gafele repetate ale redactorilor „specialiști” ?! Nici noi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează