INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPANIA

Zi neagră pentru Coutinho! Ghinion după ghinion pentru mijlocașul Barcelonei

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 20 februarie 2018 23:40

Noul mijlocaș al Barcelonei, Philippe Coutinho, a avut parte de un început de săptămână de coșmar.

Potrivit publicației spaniole Sport, mașina lui Coutinho a fost ridicată de poliția locală din Barcelona, luni, după ce brazilianul, aflat împreună cu familia și prietenii săi, a parcat ilegal în zona clădirii-simbol a capitalei Cataloniei, Sagrada Família, pentru a o vizita.

Ziua neagră a lui Coutinho nu s-a oprit însă aici. În timp ce lua cina cu familia, casa mijlocașului brazilian a fost spartă! Fotbalistul sud-american a observat incidentul abia la 1:30 dimineața, când s-a întors acasă. Hoții au reușit să pătrundă în locuința lui ajutându-se de două scări lăsate la o proprietate învecinată care i-a aparținut în trecut actualului fotbalistul al echipei Chelsea Londra, Cesc Fabregas, respectiva casă fiind în prezent în proces de modernizare.

Poliția a trimis experți la fața locului pentru a încerca să colecteze probe, inclusiv amprente digitale. Potrivit surselor autorizate, încă nu au fost făcute arestări.

sursa: sport1.de

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
mal.
mal.  •  21 Februarie 2018, 08:31

Articol de mare succes, văd... curg prostiile, ca apa pe Dâmbovița!

mal.
mal.  •  21 Februarie 2018, 08:24

Experți medico-legali!!! Sfântă prostie românească! Domnule autorule, poate ați vrut să spuneți criminaliști... Înainte să scrieți, puneți mâna și citiți, băieți!

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Februarie 2018, 03:43

Experți Medico-legali pentru a ridica amprente? Pai le ridica cu tot cu degete?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează