SPORTURI  »  TENIS  »  ROGER FEDERER

Ce meci ar fi! Dezvăluire inedită făcută de Roger Federer » Cu cine ar vrea să joace dacă ar avea mașina timpului

Bjorn Borg, foto: Guliver/gettyimages +1   FOTO
Bjorn Borg, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 15:06

Roger Federer continuă să impresioneze lumea tenisului și la 36 de ani, fiind cel mai bătrân lider ATP din istorie.

Elvețianul, câștigător a 20 de turnee de Grand Slam, a acordat un interviu inedit pentru Vanitiy Fair, ediția din Italia, dezvăluind cu cine ar vrea să joace dacă s-ar putea întoarce în timp.

"Dacă aș avea mașina timpului, aș vrea să fiu pe teren în fața lui Bjorn Borg. A fost un jucător atât de elegant și complet pe fundul terenului. A fost căpitanul echipei mele la Laver Cup. A fost foarte de treabă și am vorbit foarte mult. Mi-a spus cum era tenisul pe vremea lui", a spus Federer.

Suedezul Bjorn Borg, 61 de ani, este fost lider ATP și deținător a 11 titluri de Grand Slam, 6 la Roland Garros și 5 la Wimbledon, câștigate între 1974 și 1981.

Dezvăluirea lui Federer este destul de surprinzătoare, în condițiile în care elvețianul și suedezul nu au dezvoltat o relație publică foarte strânsă.

Borg a comentat de multe ori cu răceală recordurile pe care Federer le-a bătut în circuitul ATP, totul culminând cu declarația dinaintea finalei de la Wimbledon 2008, când a spus că nu vrea ca Roger să îi bată recordul de victorii consecutive pe iarba londoneză.

"Mi-aș dori ca lumea să nu mă țină minte doar pentru rezultalele mele. Vreau ca lumea să mă știe ca un ambasador al tenisului. Vreau să ajut la dezvoltarea tenisului"
Roger Federer

"Încerc să mănânc cât mai variat. Vreau să experimentez diferite mâncăruri. Îmi plac restaurantele japoneze, indiene și italiene. Cu două ore înainte de fiecare meci mănânc paste cu sos light"
Roger Federer

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  25 Februarie 2018, 18:20

Pe vremuri sportul insemna placerea de a juca, acuma sportul inseamna doar bani si chimie.

107054686388652
Mircea Ordean  •  25 Februarie 2018, 16:50

Mi-a plăcut grozav Borg, chit că l-a bătut pe Năstase la primul său titlu de Wimbledon...

169060557063831
Stefan Anghel  •  25 Februarie 2018, 15:43

exista supermeni ?! numa in mintea unor *** ! borg se droga prin tufisuri in roma...deh dependenta,iar roger o sa joace pana la 180 de ani pt ca mananca spaghete bolognese !!! pt fiecare schilod la mite exista un mafiot care sa-l intzepe ! nu mai credeti fara sa cercetati ! la ce ne foloseste daca stim ca borg se dopa ??? la ce ne foloseste daca peste 30 de ani vom afla ca fereder facea la fel ?! desteapta-te *** si du-te de te culca !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează