FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO

VIDEO + FOTO Feel old yet? 4 ani de la ultimul Steaua - Dinamo jucat în Ghencea! Spectacol total în tribune + Simona Halep a fost la meci

FOTO: RAED KRISHAN +16   FOTO
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2018 15:41

La începutul acestei luni, pe 1 martie, s-au împlinit 4 ani de la ultimul Steaua - Dinamo disputat în Ghencea.

Primăvara lui 2014 a debutat cum nu se putea mai bine pentru microbiștii români, care au primit de "Mărțișor" derby-ul dintre cele două mari rivale. Steaua, care ulterior și-a pierdut numele și a devenit FCSB, era campioană en-titre și pleca mare favorită înaintea partidei cu Dinamo, care se afla în "reconstrucția" anunțată de Negoiță la începutul sezonului.

Total neașteptat, Dinamo a deschis scorul în minutul 67, prin Dragoș Grigore, care a transformat printr-o "scăriță" penalty-ul obținut de Țucudean.

Steaua a egalat in-extremis, în minutul 89 Claudiu Keșeru reușind un șut imparabil de la marginea careului.

S-a terminat 1-1, iar Steaua a devenit campioană la finalul acelui sezon, "câinii" terminând pe locul 4. Totuși, Dinamo nu a jucat Europa, Negoiță declanșând la finalul acelui sezon procedura de insolvență a echipei. Între timp, cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în acea primăvară, steliștii eliminându-i pe dinamoviști din semifinalele Cupei, 6-3 la general!

Spectacol total în tribune

Deși meciul nu a fost spectaculos, atmosfera din tribune a fost una senzațională. Steliștii, susținuți la acel moment de ambele peluze, au creat o atmosferă superbă, la fel ca și cei 2000 de dinamoviști prezenți în Ghencea. Nu au lipsit mesajele, coregrafiile și momentele pirotehnice!

Simona Halep a fost la meci!

Aflată la acel moment în plină ascensiune, Simona Halep a fost prezentă la derby. Susținătoare declarată a roș-albaștrilor, tenismena, care s-a afișat cu un fular al roș-albaștrilor, a primit un buchet de flori din partea lui MM Stoica. 3 zile mai târziu, oficialul stelist avea să fie condamnat și arestat în "Dosarul Transferurilor".

Echipele de start:

Steaua: Tătărușanu - Varela, Szukala, Gardoș, Latovlevici - Pintilii, Sânmărtean - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Chipciu
Rezerve: Niță, Pîrvulescu, Prepeliță, Răduț, Piovaccari, Keșeru, Kapetanos
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Dinamo: Bălgrădean - L. Rus, Thicot, Dr. Grigore, St. Filip - Boubacar, Elton Figueiredo - C. Matei, I. Șerban, Rotariu - Țucudean
Rezerve: Naumovski, Asanovici, Bărboianu, C. Grecu, Lazăr, C. Munteanu, Joel Thomas
Antrenor: Flavius Stoican

Arbitru: Alexandru Tudor
A1: Aurel Onița
A2: Vasile Marinescu

23.247 de suporteri
au asistat la acest meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
123158754867877
Marius Antonescu  •  04 Martie 2018, 15:01
Postat de nebraska pe 03 Martie 2018, 17:50

E clona fcsb din 2003, anul in care necuratul a incercat sa acapareze clubul asta de legenda.

Copil tembel :))

nebraska
nebraska  •  03 Martie 2018, 17:50

E clona fcsb din 2003, anul in care necuratul a incercat sa acapareze clubul asta de legenda.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează