INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCANDAL ÎN GRECIA

Anunț BOMBĂ în Grecia! PAOK, lovitură DURĂ în lupta pentru titlu: s-a dat decizia după incidentele cu Olympiakos

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 16:46

Problemele pentru PAOK Salonic continuă după scandalul de la meciul cu Olympiakos Pireu, care a dus la anularea derbyului.

Echipa lui Răzvan Lucescu a aflat azi decizia: a pierdut 0-3 cu marea rivală, a fost depunctată cu 3 puncte și a primit două meciuri acasă cu porțile închise pentru fani. PAOK Salonic a făcut apel în urma deciziei.

În acest moment, PAOK cade pe locul 3, cu 49 de puncte, în timp ce Olympiakos urcă pe 2, cu 50 de puncte (*ar putea pierde 3 puncte pentru incidentele de la meciul cu AEK Atena, cazul este la apel). Lider rămâne AEK Atena cu 54 de puncte.

Mai sunt 6 etape până la finalul campionatului. 

Din nefericire pentru Răzvan Lucescu, primul dintre cele două meciuri fără suporteri va fi chiar împotriva rivalei AEK Atena, echipa care are ocupă poziția de lider în acest moment. 

30.000 €este amenda primită de PAOK după incidentele de la meciul cu Oly

Ce s-a întâmplat la meci:

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, avea programat derby-ul de foc al Greciei cu Olympiakos Pireu, dar partida a fost suspendată din cauza incidentelor.

Fanii lui PAOK l-au lovit cu o rolă de hârtie pe antrenorul lui Olympiakos, iar arbitrul a trimis inițial echipele la vestiare, după care a anulat meciul.

Totul a pornit de la belgianul Kevin Mirallas, de la Olympiakos, care le-a făcut semne obscene fanilor lui PAOK, iar aceștia au reacționat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Martie 2018, 16:53

Vai ce "ghinion" are "romanul" Lucescu, pe unde antreneaza el, se pierd meciurile la masa verde. Sigur, e o conspiratie mondiala, Valentin Ceausescu, masonii, illuminati, extraterestrii, toti au ceva cu bietul "copil". Sigur, fanii echipelor respective sunt niste sfinti, ei nu au facut nimic, ca de obicei.

513010058870127
Pop Vasile  •  06 Martie 2018, 13:36
Postat de sibelius pe 05 Martie 2018, 20:05

Nea Vasile, AEK are 11(unsprezece) titluri in Grecia, ultimul in 1994.

Iar PAOK nu a mai cistigat din 1985 ... De atunci majoritatea titlurilor le-au luat PANATHINAIKOS , OLIMPIAKOS si AEK . Deci ..., PAOK nu are voie sa cistige . Exact ce am spus ...

spinoza
spinoza  •  05 Martie 2018, 20:25

O porcarie si-o nedreptate!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează