INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Modificări importante în Serie A din sezonul următor! Ce zi importantă au introdus oficialii italieni în calendar și ce se întâmplă cu perioada de transferuri

Suso vs. Pjanic
(foto: Guliver/Getty Images)
Suso vs. Pjanic (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 06 martie 2018 23:38

Serie A va avea din sezonul viitor o etapă programată în a doua zi de Crăciun.

Anunțul a fost făcut de președintele Comitetului Olimpic Italian, Giovanni Malago, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Milano, în care a anunțat calendarul de desfășurare a etapelor din sezonul viitor al Serie A. Potrivit acestuia, campionatul italian va avea programate în perioada Craciunului 3 etape: 22 decembrie, 26 decembrie și 29 decembrie.

"Suntem convinși că această soluție va aduce rezultate bune", a declarat Malago.
Oficialul italian a mai anunțat și schimbarea perioadei de transferuri. Astfel, Mercato din vară se va încheia înainte de startul sezonului în timp ce fereastra de iarnă se va închide chiar înainte de începerea pauzei de iarnă.

"În ceea ce privește perioada de transferuri, am făcut modificări importante. Fereastra din vară se va încheia pe 18 august, cu 24 de ore înainte de începerea sezonului Serie A. Și același lucru se intamplă și la fereastra din ianuarie, care se va închide pe 19 ianuarie", a precizat Malago.

Este pentru prima oară în istoria primei ligi italiene când o etapă se va disputa a doua zi de Crăciun. Cu toate acestea, ziua de 26 decembrie, denumită de englezi Boxing Day și care are o popularitate foarte mare în Regatul Unit, a mai fost experimentată în Italia fără succes în urmă cu câțiva ani la nivelul ligii a doua.

surse: espn.co.uk, serpentsofmadonnina.com, repubblica.it

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  07 Martie 2018, 09:29

Mda, si se mai mira ca sint atitea divorturi; in loc sa stai impreuna cu familia de Craciun, te duci la "lucru"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează