SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

INDIAN WELLS. Revenire spectaculoasă pentru Irina Begu! S-a calificat în turul II la Indian Wells deși a pierdut primul set » Va avea o adversară de top

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 08:29

Irina Begu, locul 36 WTA, s-a calificat în turul doi la Indian Wells, după o victorie în trei seturi în fața sârboaicei Aleksandra Krunic, locul 46 WTA, scor 3-6, 6-4, 6-1. În turul următor o va întâlni pe Karolina Pliskova, locul 5 WTA.

Irina a început ezitant partida, iar Krunic a condus cu 5-2 în primul set, după două break-uri. Begu a câștigat o dată pe serviciul adversarei, dar la 5-3 Krunic a mai făcut un break și și-a adjudecat setul.

După acest set, jocul Irinei a crescut, fiind mai sigură la serviciu. În setul doi, la 2-2, jucătoarea noastră a făcut un break și la 5-4 a fructificat prima șansă de set, trimițând meciul în decisiv.

Begu a început fulminant setul trei. A făcut trei break-uri și a condus cu 5-0, moment în care Krunic a câștigat pe serviciul Irinei. La 5-1, Begu a mai făcut un break, câștigând a doua minge de meci avută și calificându-se în turul doi.

Irina Begu și Karolina Pliskova s-au mai întâlnit de două ori până acum, fiecare câștigând un meci. Ultimul meci direct a fost în 2017, la Indian Wells, când s-a impus cehoaica, 6-4, 7-6.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează