FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Ruptă în bătaie de "Săgeată"? Un tabloid susține că Marius Niculae și-ar fi băgat în spital fosta iubită: "O calcă-n picioare efectiv"

Imagine din vacanță cu Oana și Marius / FOTO Facebook
Imagine din vacanță cu Oana și Marius / FOTO Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 09:00

Tabloidul Cancan publică o informație șocantă: "Marius Niculae, cunoscut cu multiple antecedente de violență domestică, și-a stâlcit în bătaie fosta iubită acum câteva zile".

Oana Marica, o tânără cunoscută în lumea mondenă ca "Bunesa", ar fi intrat în colimatorul fostului său iubit după ce acesta a aflat că ea ar avea o relație cu un om de afaceri. Cancan.ro susține că Niculae ar fi așteptat-o pe stradă în noaptea de vineri spre sâmbătă și "i-a rupt hainele, a călcat-o-n picioare efectiv, a lovit-o fără pic de milă în burtă".

Tânăra ar fi fost apoi dusă cu ambulanța la Spitalul Elias, iar de acolo la "Floreasca", unde - conform ziariștilor sursei citate - medicii ar fi pus un diagnostic multiplu: "Traumatism cranio-cerebral, agresiune declarativă, traumatism facial, traumatism toracic simplu".

La spital ar fi venit și poliția, dar tânăra n-a vrut să depună deocamdată plângere pentru lovire și alte violențe, susțin ziariștii tabloidului. 

Marius Niculae (37 de ani), care tocmai s-a apucat de impresariat, a fost logodit anul trecut cu Oana Marica. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
ge0x
ge0x  •  13 Martie 2018, 10:19

Cluburi, figuri si *** ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  13 Martie 2018, 10:17

Femeile in mare parte cred ca daca *** ***. Cam au uitat unde le e locul. Au uitat ce e respectul. Cand ele in ziua de azi majoritatea sunt doar ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  13 Martie 2018, 10:14

Daca lua asa bataie, cred ca trebuia sa arate in ultimul hal femeia. Nu cred ca o femeie calcata in picioare si cu atatea traumatisme, s ar ridica din pat cel putin o saptamana. Le infloresc si astia prin ziare.. Multi oameni ieftini in ziua de azi, pleava. Nu sunt deacord cu violenta de nici un fel. Dar ca femeie, poti pune punct unei relatii frumos, ***.. Sunt barbati care rasfata prea mult femeia si cand afla ca e inselat normal ca il ia capul. Si nu e vorba ca la inselat. Inseland un barbat care iti ofera multe lucruri, iti bati joc. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează