FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-0

Slabi și în play-out » 3 jucători de la Dinamo au dezamăgit în victoria cu Gaz Metan

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 08:52

Dinamo s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Gaz Metan, în primul meci din play-out-ul Ligii 1 al echipei roș-albe.

Dinamoviștii au jucat mai bine decât medieșenii, având mai multe ocazii și controlând partida de la început. Cei mai buni jucători ai meciului au fost dinamoviștii Mihai Popescu, May Mahlangu și Ivan Pesici. Fiecare a fost notat cu 7 de Gazeta Sporturilor.

Au fost și "câini" care au dezamăgit. Aitor Monroy, Diogo Salomao și Daniel Popa au fost printre cei mai slabi fotbaliști de pe teren. Fiecare a primit nota 5 din partea Gazetei Sporturilor.

Rondon, Olaru, Bușu, Sîrghi și I. Cristea, jucătorii celor de la Gaz Metan, au primit cea mai mică notă a meciului, 4. Florin Bratu a fost notat cu 7, în timp ce Cristi Pustai a primit 5.

clipboard01

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  13 Martie 2018, 15:49

Bai gazetarule de GSP?De ce nu scrii tu despre volei sau tenis de masa?Ca la fotbal esti glumet rau!

bogdared9
bogdared9  •  13 Martie 2018, 14:16

Singurul adevar de aici e ca Popa saracu nu are nicio treaba cu fobalul. Moldoveanu are 3 clase peste

shubyduby
shubyduby  •  13 Martie 2018, 13:48

Plesca a avut cateva interventii salvatoare, altfel scorul poate era 5-0 si a primit nota 5. Penedo a dat degajari numai in out si la adversari si este notat 6. La ce meci v-ati uitat fratilor?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează