FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Episodul 4: "Mătușa Elena" » Burleanu trece la atacul frontal: "Cum a scos Lupescu 300.000 de euro din Federație, apoi a trecut una dintre firme pe numele mătușii"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 10:19

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a publicat un nou episod pe site-ul său, iar de data asta îl atacă direct pe Ionuț Lupescu, contracandidatul său la alegerile pentru președinția Federației, din 18 aprilie. 

Potrivit dezvăluirilor făcute de Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu ar fi obținut 300.000 de euro în urma unor contracte încheiate între Federație și firme deținute de Kaiser, în perioada în care fostul fotbalist a activat la Casa Fotbalului. 

"CONDUCTA 1"

Burleanu scrie astăzi pe blog că, în 2006, Lupescu și un partener au înființat firma Kick Sport Media SRL, pe care un an mai târziu fostul mijlocaș a preluat-o în întregime, alături de soție, Florentina, și de soră, Anna-Claudia.

Răzvan Burleanu susține că FRF ar fi plătit către această firmă a lui Lupescu în decurs de 5 ani suma de 200.000 de euro, suma fiind facturată pentru tipăriturile oficiale ale Federației, inclusiv programul lui Mircea Sandu: "Buletin Oficial FRF", "Almanah FRF", "Program FRF", "Program meci", "Ghidul suporterului", și "Raport FRF".

În iunie 2010, Lupescu ar fi trecut firma pe numele mătușii sale, Elena Cernat, care în iulie a aceluiași an a cerut suspendarea companiei. 

ancheta episod 4 1024x690

"ROBINETUL 2"

Răzvan Burleanu mai afirmă că, în 2010, Lupescu, soția și sora lui ar mai fi făcut un contract cu FRF, prin firma "Sport Magazin SRL", din care ar fi încasat 100.000 de euro:

"Societatea Genți și Accesorii SRL înființată în 2007 de sora lui Lupescu și având-o unic asociat suferă niște modificări “utile”. Astfel, devine Sport Magazin SRL, iar noii acționari sunt Ionuț Lupescu și soția, Florentina Lupescu. Iar Sport Magazin SRL primește din iulie 2010 până în septembrie 2011, interval de un an și două luni, din partea FRF, alți bani, pentru continuarea aceluiași tip de servicii.

Firma lui Lupescu și a soției facturează de aproximativ 100.000 de euro, pentru serviciile oferite fără licitație, fără cerere de ofertă, în baza unui contract inexistent, fără comandă care să valideze prețurile unitare. Ba chiar unele facturi erau copiate una după cealaltă, probabil din lipsă de timp, că erau multe facturi de scris". 

Citește AICI întreg articolul publicat de Răzvan Burleanu

ÎntrebăriLE LUI BURLEANU pentru Lupescu

În finalul articolului său, Burleanu îi adresează noi întrebări lui Ionuț Lupescu, cu privire la contractele făcute de FRF cu firmele acestuia.

"Cum Ionuț Lupescu refuză să răspundă punctual la întrebările pe care i le-am adresat public până acum, așa cum v-am obișnuit le reluăm și le completăm cu unele noi în urma postării de astăzi:

1. A fost înființată firma KICK SPORT MEDIA doar ca instrument de lucru cu FRF, potrivit evoluției financiare prezentate cronologic?

2. Mai sunt și alte firme în care ați fost asociat dumneavoastră, rudele dumneavoastră sau prietenii dumneavoastră și care au primit bani din FRF?

3. Ce măsuri din programul strategic al lui Mircea Sandu pe care l-ați realizat pentru alegerile FRF din 2010 au fost implementate în beneficiul fotbalului românesc?

4. Ați împărtășit vreodată cuiva din colegii dumneavoastră de la UEFA despre “experiența și know-how-ul” dobândite în urma practicilor dumneavoastră evidențiate mai sus?

5. V-ați gândit, fie și o secundă, din 2006 până acum, că printr-o procedură de achiziție serviciile oferite FRF de firmele dumneavoastră ar fi putut fi furnizate în condiții financiare mai bune, la același standard calitativ, iar astfel ar fi rămas mai mulți bani pentru fotbal, deși mai puțini pentru dumneavoastră?".

Toate episoadele DIN DEZVĂLUIRILE făcute de Burleanu ÎN CAMPANIA PENTRU ALEGERILE FRF:

Episodul 1: Război în linie dreaptă! Răzvan Burleanu, acuzații devastatoare pentru Mircea Sandu și Ionuț Lupescu: firme personale care "sifonau banii Federației"

Episodul 2: Burleanu vine cu o nouă serie de dezvăluiri: "Lupescu, Prunea & Nașu cumpără ceasuri de lux din banii FRF"

Episodul 3: Noi dezvăluiri ale lui Burleanu despre contracandidatul său: "Povestea unui comision marca Lupescu"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (46)
argus
argus  •  19 Martie 2018, 18:03

Nu stiu! Ma-ntreb: 1. daca Ionut Lupescu nu ar fi candidat, ar mai fi facut Burleanu "dezvaluiri" la adresa acestuia. Intrebare-ai, evident, rethorica! Nu le-ar fi facut! Dar caracterul "parsiv" al acestuia (mai curand de "santajist", decat de om "al dreptatii) avea pregatite "dezvaluiri" cu privire la potentialii candidati!. 2. reiau o intrebare, cu privire la "dezvaluirile" ce se fac FIX, in momentul cand acestea aduc folos celui ce le face: este sau nu o incadrare juridica pentru TAINUIRE? Cum adica? Stiu de patru ani ca, M.Sandu si Ionut Lupescu facut "matrapazlacuri" cu iz penal, si le tin "la secret", de folosit "la nevoie" ? (impotriva candidatului cu sanse sa-i ia scaunul "de sub fund"). "secretosul" Burleanu ar fi primul care sa dea socoteala pentru "faradelegi", cum ar fi deciziile luate cu privire la premierea s-i de guinesstafului FRF pentru (in)fructuasa campanie de calificare la CM din Rusia! Premierea "ESECULU"?! Diurnele "nesimtite" au o baza legala au "ba"? Bugetul FRF este "pe plus", urmarea a unei bune administratii? Acestea-ar fi temele la care (z)Burleanu sa le faca public! "***" (z)Burleanu simte ca se scufunda ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

802267206559330
Gica Kmikze  •  14 Martie 2018, 11:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

802267206559330
Gica Kmikze  •  14 Martie 2018, 11:58

Dovada vie a luptei pentru ciolan in romania.ce greata de tara asta

Vezi toate comentariile (46)
Comentează