FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BOTOȘANI - POLI IAȘI 3-2

Stoican, ironii la adresa gazdelor după înfrângerea din Cupă: "Așa suntem noi la Iași, mai gospodari"

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 21:21

Flavius Stoican a reacționat după înfrângerea din sferturile de finală ale Cupei României, scor 2-3, cu FC Botoșani. Antrenorul lui CSM Poli Iași a taxat gazdele din cauza terenului foarte prost, în multe locuri fiind plin de apă. 

"Un teren execrabil, o orezărie ca să spun aşa. Nu-mi convine când sunt eliminat. Sunt emoţii, e normal. Aş vrea să mai scot ceva în evidenţă, oamenii din Iaşi sunt gospodari, cei care îngrijesc terenul. Cu siguranţă ar fi fost o folie protectoare pentru ploaie la noi. Aşa suntem noi la Iași, mai gospodari.

Era frumos să mergem mai departe în Cupă, dar pe un asemenea teren nu se putea mai mult. Am avut şi noi o minge în mână în minutul 120, nu ştiu dacă se putea da, dar la cum a fost dat primul penalty al lor, cred că putea să dea. 

Astăzi am avut o discuţie cu preşedintele şi m-a anunţat că restanţele financiare sunt rezolvate. În play-off vreau să jucăm fotbal, să punem probleme, să câştigăm puncte", a spus Flavius Stoican, la TV DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gicab
gicab  •  14 Martie 2018, 08:32

Sa ne aducem aminte cum a fost terenul de la Iași in Decembrie 2016?

alskar
alskar  •  13 Martie 2018, 22:40
Postat de mamaya pe 13 Martie 2018, 22:18

iasul va lua puncte in playoff...putea chiar din prima etapa, la cluj...rau e ca se dau cam multe penaltyuri pe balet :/

m-am uitat la câteva meciuri d-ale voastre, nu mișcați în front decât atunci când vrea Cristea. În meciul de azi, în rezumat, n-apar decât ocazii de-ale gazdelor până la golul vostru din min 90

alskar
alskar  •  13 Martie 2018, 22:38
Postat de mamaya pe 13 Martie 2018, 22:18

iasul va lua puncte in playoff...putea chiar din prima etapa, la cluj...rau e ca se dau cam multe penaltyuri pe balet :/

îți vând un pont. E 100% sigur. Am vb eu cu cineva și, din surse sigure, cică o să câștige Clujul cu 2-1. Bagă-ți repede ce-ai strâns până acum la pariuri. E sigură treaba, pe bune.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close