INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - SEVILLA 1-2

Paul Scholes și Rio Ferdinand, sfat clar pentru Mourinho: "Sanchez e un străin în echipă"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2018 10:22

Foștii jucători ai lui United, Paul Scholes și Rio Ferdinand, nu înțeleg de ce Mourinho a insistat cu folosirea lui Alexis Sanchez în meciul pierdut contra celor de la Sevilla, scor 1-2.

Man. United a făcut un efort financiar considerabil ca să-l aducă pe Alexis Sanchez în ianuarie, de la Arsenal. Dar internaționalul chilian e departe de forma sa cea mai bună. Și cu FC Sevilla a făcut o partidă modestă, iar fostele vedete ale "diavolilor", Paul Scholes și Rio Ferdinand, l-au pus la zid.

"Mourinho ne-a spus că-l vom vedea pe adevăratul Alexis Sanchez abia în sezonul viitor. Dar n-am înțeles, în cazul ăsta, de ce tot insistă cu el. Cu Liverpool, în campionat, Rashford fost un real pericol pentru adversari, pe flancul stâng, și a marcat două goluri. Cu Sevilla, Mou l-a mutat de acolo ca să-i facă loc lui Alexis pe postul său favorit. Însă chilianul a pierdut foarte multe baloane. N-avea ce căuta în primul unsprezece".

Rio Ferdinand, la rându-i, e și mai dur: "Sanchez e umbra jucătorului care a fost odată. La Arsenal avea atâta inspirație, iar aici e un străin în echipă. Joacă de parcă și-ar fi pierdut tot talentul. Într-un fel, îmi pare rău pentru el". 

22,5 milioane de europlus Mhitarian, i-a plătit United lui Arsenal pentru Alexis Sanchez. Chilianul primește un salariu cifrat la 675.000 de euro pe săptămână

1 gola marcat Alexis în 10 meciuri pentru United, în toate competițiile

Citește și: VIDEO Jose Mourinho și-a umilit propriul club: "Nu e nimic nou pentru United. Și eu i-am eliminat de două ori"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
adicn
adicn  •  14 Martie 2018, 11:56

Păi simplu, nu e jucător pentru ce joacă Mourinho!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează