FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Burleanu nu-l iartă pe Prunea » Răspunsul acid dat de președintele FRF la întrebarea: "Batem Suedia?"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 12:42

Răzvan Burleanu l-a ironizat încă o dată pe Florin Prunea pentru greșeala din prelungirile sfertului de finală al Campionatului Mondial din 1994 cu Suedia.

Răzvan Burleanu nu ratează nicio ocazie să-l atace pe Florin Prunea. Prezent în platoul celor de la TV Pro X, președintele Federației Române de Fotbal a fost întrebat despre partida amicală pe care România o va disputa împotriva Suediei, pe 27 martie, pe "Ion Oblemenco".

Răspunsul a fost o ironie directă la adresa lui Florin Prunea: "Sigur, vrem să câștigăm toate amicalele. Pe Suedia trebuia să o batem în meciurile oficiale", cu trimitere directă la gafa fostului portar al naționalei din partida de la Campionatul Mondial din 1994.

Cum a comentat Prunea eroarea din meciul cu Suedia

Florin Prunea a fost titular în sfertul de finală al Campionatului Mondial din 1994 cu Suedia, dar a ieșit greșit în minutul 115, iar nordicii au egalat, iar mai apoi s-au impus la loviturile de departajare.

"Au urmat zile foarte grele pentru mine. Când am ajuns în țară, a oprit avionul prima dată la Timișoara. Erau 50.000 de oameni pe aeroport. Am ieșit să salutăm oamenii, iar când am văzut pe scara avionului că toată lumea îmi scanda numele, am zis: «Bă, chiar m-au iertat așa repede?» La București, la fel. Deși, mi-a fost frică, dar toată lumea mi-a strigat numele", mărturisea Florin Prunea la TV Dolce Sport în 2017.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
mpanciuc
mpanciuc  •  14 Martie 2018, 20:13

Burleanu stie sa faca mistouri ieftine, in timp ce Prunea a facut performanta, a ajuns cu nationala pana in sfertutri la un campionat mondial.Domnul Burleanu a jucat cu mingiuca la perete, a condus 4 ani FRF avand realizari ZERO.

lionforever
lionforever  •  14 Martie 2018, 17:44
Postat de mariuss72 pe 14 Martie 2018, 14:09

Burlanu nu-si mai aduce aminte de meciul mare pe care l-a facut Prunea la Cardiff, daca el nu era in mare forma, acum nu mai vorbeam de "generatia de aur" sau de CM94. El cu ce a ajutat fotbalul romanesc? Obraznic este acest ***...

Nu merita burleanu la frf e clar faptul că nu îl recomandă nimic dar nici punea nu e decât un smenar cu gura mare care , iar la cardiff noroc cu bara aia .

cikyu
cikyu  •  14 Martie 2018, 17:30

Nea bureanu daca ti aduce prunea manusile de portar.... il refuzi.... zici ca nu e zapada afara.....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează