INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMI UEFA CHAMPIONS LEAGUE

VIDEO + FOTO » Regele Leo Messi o umilește pe Chelsea și o duce pe Barcelona în sferturile Champions League » Care sunt toate echipele calificate

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 23:36

Azi s-au jucat ultimele meciuri din returul optimilor UEFA Champions League.

  • Barcelona, Bayern Juventus, Real Madrid, Manchester City, Liverpool, Sevilla și AS Roma sunt echipele calificare în sferturi;
  • Tragerea la sorți pentru sferturile Champions League va avea loc vineri.

Barcelona - Chelsea 3-0

Au marcat: Messi 3', 64',Dembele 21'->>>   Vezi VIDEO cu golurile AICI

După 1-1 în tur, Barcelona a rezolvat rapid soarta calificării. Leo Messi a început fulminant meciul. Starul argentinian a marcat după 2 minute, cu un șut la colțul lung, printre picioarele lui Courtois.

În minutul 20, Messi a recuperat o minge la mijlocul careului, a driblat doi adversari și i-a pasat excelent lui Ousmane Dembele. Francezul de 20 de ani a preluat și a șutat în diagonală, de la 12 metri, marcând primul gol în tricoul blaugrana.

Chelsea a început să pună presiune, iar în finalul reprizei, Marcos Alonso a trimis în bară, din lovitură liberă, de la 20 de metri.

După pauză, Chelsea a căutat egalarea, dar tot Messi a marcat. În minutul 64, vedeta Barcelonei a reușit golul 100 în Liga Campionilor. Messi a înscris la fel, cu un șut de la 7 metri, la colțul lung, printre picioarele lui Courtois.

Până la final, londonezii nu au mai avut nicio ocazie, iar Barcelona și-a asigurat calificarea în sferturil Champions League. În ultimele minute ale meciului, Chelsea avea mai mulți spanioli decât Barcelona. Londonezii i-au avut în teren pe Azpilicueta, Fabregas, Alonso, Morata și Pedro, iar catalanii pe Sergi Roberto, Pique, Jordi Alba și Aleix Vidal. Per total, Barcelona a avut 6 spanioli, iar Chelsea 5.

 
 

Echipele de start: 

Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Jordi Alba - Rakitici, Busquets, Iniesta -  Demble, Messi, Suarez
Rezerve: Cillessen, Digne, Vermaelen, Aleix Vidal, Andre Gomes, Paulinho, Alcacer
Antrenor:
Ernesto Valverde

Chelsea: C ourtois - Azpilicueta, Christensen, Rudiger - Moses, Kante, Fabregas, Marcos Alonso - Willian, Hazard, Giroud.
Rezerve: Caballero, Zappacosta, Emerson, Bakayoko, Cahill, Pedro, Morata
Antrenor: Antonio Conte

Beșiktaș - Bayern Munchen 1-3

Au marcat: Love 59'/ Thiago 18', Gonul 47-aut., Wagner 84' - VIDEO

După 5-0 în tur, Bayern Munchen n-a forțat în meciul din Turcia, dar a reușit să se impună categoric. Thiago a deschis rapid scorul, în minutul 18, cu un gol din mijlocul careului. După pauză, Gonul și-a marcat în proprie poartă, în minutul 47.

Love a redus din diferență, cu un șut de la 11 metri, iar Wagner a stabilit final scorul în minutul 85.

Echipele de start:

Beșiktaș: Zengin - Gonul, Medel, Uysal, Erkin - Quaresma, Ozyakup, Arslan, Lens - Love, Pektemek
Rezerve: Fabricio, Aksoy, Babel, Adriano, Hutchinson, Negredo, Talisca
Antrenor: Senol Guneș

Bayern: Ulreich - Rafinha, Boateng, Hummels, Alaba - Vidal, Javi Martinez, Thiago - Muller, Lewndowski, Ribery
Rezerve: Starke, Wagner, Rudy, James Rodriguez, Bernat, Kimmich, Sule
Antrenor: Jupp Heynckes

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
mariuss72
mariuss72  •  15 Martie 2018, 09:45
Postat de cpt.ahab pe 15 Martie 2018, 09:42

Când îl ai în față pe Messi, orice e posibil! Câți fotbaliști se gândesc să încheie o fază, avându-l pe Courtois în față, cu șut direct dintr-un asemenea unghi?! Belgianul a prins o seara slabă, e clar, dar când iei gol de la Messi nu te poți văita.

Ehhh, hai...sa fim seriosi acum, nu i-am stirbit deloc din merite domnului Messi :)) ...dar a fost gol de portar ala, orice ar fi :)

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Martie 2018, 09:42
Postat de mariuss72 pe 15 Martie 2018, 08:56

N-am vazut golul doi, dar primul e penibil. Curtois ar trebui sa-si faca echipament cu fusta, cum sa iei gol pe colt scurt si printre picioare?

Când îl ai în față pe Messi, orice e posibil! Câți fotbaliști se gândesc să încheie o fază, avându-l pe Courtois în față, cu șut direct dintr-un asemenea unghi?! Belgianul a prins o seara slabă, e clar, dar când iei gol de la Messi nu te poți văita.

mariuss72
mariuss72  •  15 Martie 2018, 08:56
Postat de lapusneanul pe 15 Martie 2018, 08:15

a fost blat ....hahahahahahaha...curtois are cei doi copii in madrid si iubeste de mic....... barcelona...hahahahahaha... boala grea frustrarea asta ..:)

N-am vazut golul doi, dar primul e penibil. Curtois ar trebui sa-si faca echipament cu fusta, cum sa iei gol pe colt scurt si printre picioare?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează