FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - POLI IAȘI 3-2

FOTO FABULOS! Poli Iași, caterincă pe facebook! Cu cine l-au încrucișat pe Tinder pe George Găman

FOTO: Ionuț  Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 17:42

Oficialii lui Poli Iași par să nu fi trecut prea repede peste eliminarea din Cupa României cu FC Botoșani, 2-3, meci în care arbitrul George Găman le-a acordat două penalty-uri botoșănenilor. 

Prin intermediul paginii oficiale de Facebook, ieșenii au lansat o ironie la adresa rivalei regionale, speculând o eventuală relație strânsă de prietenie între botoșăneni și arbitrul George Găman. Reprezentanții de PR ai grupării din Copou s-a folosit de grafia celebrei aplicații de dating Tinder

Considerat un fenomen cultural și tehnologic, Tinder este o aplicație de dating online extrem de în vogă, prin care îți poți da întâlnire cu persoane din apropiere. Aplicația are zeci de milioane de utilizatori. 

Ieșenii au lansat în ultimele luni numeroase ironii la adresa rivalelor din campionat, principala vizată fiind Dinamo. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
id45
id45  •  14 Martie 2018, 23:53

Ca de obicei ... ironiile vin dinspre București ! Normal ... dacă stau să mă gândesc la faptul că Dinamo a ratat playoff-ul ... dar doar ei sunt vinovați de această situație . Ce mă supără este faptul că arbitrajul lui Găman ... mi-a adus aminte de arbitrajele făcute împotriva Iașului la meciurile cu Craiova ... de Crăciunescu care acum este critic !

643820535754773
Irinel Petica  •  14 Martie 2018, 23:13

Esti varza prietene....si Iasul a avut penalty ....asa ca ciocul mic. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1176592299144258&id=100003804963691

mpanciuc
mpanciuc  •  14 Martie 2018, 20:08

O prostie nemaivazuta, cum poti crede ca un arbitru din Craiova este prieten cu finantatorul botosanean.FC BOTOSANI nu este o formatie cu un buget foarte mare, nu isi permite si nu ar face aranjamente cu nimeni.Doar minti bolnave si frustrate pot crede asa ceva.Ambele penaltyiri au fost corect acordate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close