FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Declarație sfidătoare a unei vedete de la Dinamo: "Toată lumea trebuie să vadă că acest club e doar un pas spre Europa"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 20:37

Ivan Pesici (25 de ani), unul dintre croații care joacă la Dinamo, a făcut o declarație care i-ar putea înfuria pe fanii dinamoviști. Pesici consideră clubul din "Ștefan cel Mare" doar o rampă de lansare pentru fotbalul mare și mirajul economic din străinătate.

" Dinamo e o echipă mare, dar toată lumea de aici trebuie să vadă Dinamo ca un simplu pas dacă aceștia vor să ajungă în Europa la echipe mari sau să facă bani să le ajungă tot restul vieții.

Vreau să joc, să dau ce am mai bun și, după o perioadă, un an, poate doi, am contract doi ani și jumătate, să plec undeva la un nivel mai înalt. Sunt la vârsta potrivită, nici tânăr, nici bătrân, iar dacă demonstrez ceva, pot pleca", a declarat Ivan Pesici, potrivit TV Digi Sport.

Trecut în carieră pe la Austria Klagenfurt, Sibenik, Zadar, RNK Split și Hajduk Split, Pesici a venit la Dinamo în această iarnă, marcând până acum două goluri pentru "câini" în campionat.

GSP.ro a tratat pe larg subiectul restructurărilor masive care vor avea loc la Dinamo din vară, iar Ivan Pesici se numără printre puținii dinamoviști care ar urma să continue la echipă și din următorul sezon (DETALII PE LARG, AICI)

Vezi și: GALERIE FOTO "Secretul" lui Ivan Pesici, cel mai în formă dinamovist: cum arată iubita lui

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  16 Martie 2018, 17:59

Spinoza,cati fotbalisti au plecat de la FCSB in ultima perioada la echipele enumerate de tine? Niciunul,si toti care au plecat pe la diverse echipe de esalonul 2-3 din Europa,s-au reantors cu coada intre picioare. Altii au fost plimbati prin Europa,pe la diverse echipe,fiindca n-au demonstrat ca au valoare: exemple sunt suficiente.

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  15 Martie 2018, 12:31

de ce o considerati voi o declaratie sfidatoare ? omul are contract 2 ani si daca in aceasta perioada de timp are evolutii convingatoare si prinde un contract bun afara ptr. el si club pe cine deranjeaza ?problema e ca acolo unde va merge sa reuseasca sa se acomodeze si sa nu se intoarca de unde a plecat asemeni lui palici cu coada intre picioare .

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Martie 2018, 09:14
Postat de spinoza pe 15 Martie 2018, 08:21

Are dreptate Pesic! In ultimii ani de la Dinamo au plecat foarte multi fotbalisti la Barcelona, Real, Bayern, Juventus sau M.U. saracind ograda proprie de valori autentice!

Păi, fără Dinam0, mai auzea Cecenia de fotbalul românesc?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close