FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - ASTRA

VIDEO NU se mai joacă azi! Partida dintre Poli Iași și Astra a fost amânată din cauza zăpezii

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 16:55

Poli Iași și Astra ar fi trebuit să joace astăzi, de la ora 18:00, în etapa a doua din play-off, însă partida a fost amânată din cauza condițiilor meteo nefavorabile, terenul fiind acoperit de un strat gros de zăpadă.

Arbitrul Marcel Bîrsan a anunțat decizia chiar la ora la care trebuia să înceapă meciul.

Deși terenul a fost acoperit cu o prelată, ninsoarea puternică nu a dat nicio șansă ca partida să se poată juca. Conform meteorologilor, la Iași ar urma să ningă abundent toată noaptea.

Nu a fost anunțată data la care se va reprograma această partidă.

Moldovenii sunt pe ultimul loc din play-off, cu 20 de puncte, în timp ce Astra e pe poziția a 5-a cu 22 de puncte.

Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat referitor la această decizie a arbitrului:

"Liga Profesionistă de Fotbal a decis:

Având în vedere,

- Ninsorile abundente din ultimele două zile, ce fac imposibilă disputarea jocului CSM Poli Iași – Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 2-a, din play off-ul Campionatului Național Liga 1 Betano.

- Prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea programării jocului.

- Dispozițiile art.6.1. a, 8.d și art. 11 și 12 din ROAF, privind programarea jocurilor și schimbarea acestei programări.

Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului CSM Poli Iași – Astra Giurgiu, din data de 18.03.2018, pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

Tot în această etapă și din aceleași motive, a mai fost amânată partida FC Botoșani – Dinamo (play out), programată inițial sâmbătă, 17 martie" se arată în comunicatul LPF.

Echipele de start:

Poli Iași: Kelava - Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Qaka, Cioinac - Gavrilă, Mendes, Panțîru - Luwaga
Rezerve: Koselev, Joalisson, Alamada, Chelaru, A. Cristea, Mihăescu, Al. Zaharia

Astra: Ivanov - Cl. Belu, Erico, Polczak, Al. Stan - Takayuki - Balaure, Fl. Matei, Mrzljak, Buș - Abang
Rezerve: Lazar, Radunovici, Bejan, V. Gheorghe, Urko, Dandea, R. Moise

 

Up date ora 17. Vremea spune Nu. Sa vedem ce va spune arbitrul la ora de start a jocului.

Posted by CSM Politehnica Iasi on 18 Martie 2018

Vezi meciul liveTEXT

 

 

Posted by CSM Politehnica Iasi on 18 Martie 2018
 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
demolarii
demolarii  •  18 Martie 2018, 20:48

Situația e interesanta. Televiziunile au făcut programările astfel încât să acopere un timp de emisie de cca 8 ore, 2 ore meciul și 2 ore emisiunile despre meci. Au programat Botosani-Dinamo sâmbătă seara, in locul unui meci de play-off datorita ratingului pe care participantele îl au. Superior unui Viitorul-Craiova, meciul pentru care se plătesc sume importante a fost amânat televiziunile căutând soluții pe banii lor. LPF este cea care în numele cluburilor a semnat contractul cu televiziunile. Tot LPF este organizatoarea competiției. Că atare ar trebui să-și asume situația și să plătească și cluburile pentru prejudiciul cauzat, e clar că nu poate livra produsul din lipsa de profesionalism. Este tot mai clar că modul de exploatare a spectacolului fotbalistic in modul organizat de LPF, obliga participanții la pierderi financiare, rezultatul fiind cluburi tot mai sărace. Agatandu-se de cerința statutului profesionist al cluburilor, LPF e destinata dispariției, daca nu trece la schimbări de concept radicale, a doua zi după ce G Becali ( el e singurul beneficiar al sistemului, clubul sau Fcsb fiind, la fel ca restul cluburilor, perdant ) nu se mai implica. Dormitarea lor pe motiv că nu e nici prea prea, nici prea prea, sugerează mediocritatea celor care conduc.

inadman33
inadman33  •  18 Martie 2018, 18:15

”Moldovenii sunt pe ultimul loc din play-off, cu 20 de puncte, în timp ce Astra e pe poziția a 5-a cu 22 de puncte ” Dle jurnalist, cum poti spune ”moldovenii” despre CSM Poli Iasi si nu poti spune ”giurgiuveni” despre ASTRA ?? Si ce-i aia ultimul loc pentru ”moldoveni” si locul 5 pentru ASTRA ?? Nu puteai scrie ca e pe locul 6 ? Vrei sa arati ca Iasiul este pe locul 100 ? Tu stii sa scrii un articol jurnalistic, sau esti jurnalist la un ziar de impachetat peste ?

hiuman
hiuman  •  18 Martie 2018, 18:06
Postat de speedy_gonzales pe 18 Martie 2018, 17:59

stadioanele din liga 1 nu erau obligate sa aiba incalzire si drenaj?

si ninsoarea cum o opreai?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează