INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Un star al Argentinei a fost la un pas să se retragă în 2016 la numai 28 de ani! Motivul care l-a făcut să revină asupra deciziei

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 22 martie 2018 00:50

Atacantul argentinian Gonzalo Higuain a fost la un pas să se lase de fotbal în 2016. El a dezvăluit în cadrul unui interviu că a fost foarte aproape să renunțe imediat după finala Copei America, pierdută de "pume" în fața lui Chile la penalty-uri, scor 4-2.

Vârful a mai spus că decizia de a juca fotbal în continuare a venit după ce mama lui i-a cerut acest lucru.

"Când mama mea, Nancy, era bolnavă, eram pe punctul de a nu mai juca fotbal pentru că voiam să fiu cu ea, dar ea mi-a cerut să continui, și, de asemenea, știam că ea era fericită să mă vadă pe teren. Din fericire, acum este bine și acesta este cel mai important lucru", a declarat Higuain.

Convocat la naționala Argentinei pentru "dubla" cu Italia și Spania, "Pipita" a spus că obiectivul "pumelor" este câștigarea CM 2018 din Rusia:

"Sunt fericit să revin la națională, sunt într-o formă bună, mi-a lipsit. Obiectivul este că câștigăm Campionatul Mondial".

Higuain, 30 de ani, a venit la Juventus de la Napoli în iulie 2016 pentru 90 de milioane de euro. El mai are contract până în iulie 2021 și este cotat de transfermarkt.de la 70 de milioane de euro.

sursa: eurosport.fr 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează