INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Ar putea fi mutarea secolului! Pep Guardiola vrea să-l deturneze pe Neymar cu o ofertă fabuloasă!

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat sambata, 24 martie 2018 19:20

Spaniolul Pep Guardiola și-a fixat principala țintă pentru următoarea perioadă de transferuri în persoana lui Neymar, pentru semnătura căruia Manchester City ar putea avea de dat o luptă crâncenă cu Real Madrid.

Sosit la Paris Saint-Germain la începutul acestui sezon, internaționalul brazilian nu s-a adaptat perfect la viața din capitala Franței, iar cei doi granzi ai fotbalului european interesați de serviciile sale speră să profite de starea sud-americanului, care va rata restul sezonului din pricina unei accidentări.

Conform presei spaniole, Manchester City va pune pe masă o ofertă fabuloasă pentru Neymar. Nu mai puțin de 300 de milioane de euro plus Raheem Sterling este suma pregătită de ”cetățeni” pentru a-i covinge pe francezi să-l cedeze pe brazilian la doar un an după ce-l aduceau de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro.

Aflat în recuperare în țara natală, Neymar a primit vizita agentului israelian Pini Zagavi, omul de încredere al lui Florentino Perez, care le-ar fi prezentat jucătorului și apropiaților săi oferta deținătoarei Champions League, prin care madrilenii speră să-l încline pe fostul fotbalist al Barcelonei să accepte o eventuală mutare pe ”Santiago Bernabeu”.

În ciuda interesului arătat de cele două cluburi pentru Neymar, jucătorul pare mai degrabă decis să rămână încă un sezon în Ligue 1, după ce actuala stagiune a fost una dezamăgitoare pentru pretențiile francezilor. Eliminați încă din faza optimilor în Champions League, PSG nu se va putea baza până la finalul campionatului pe Neymar, care speră să revină odată cu startul Cupei Mondiale din Rusia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
losche
losche  •  24 Martie 2018, 22:11

voi aveti idee cat inseamna un secol de tot folositi cuvantul asta in orice titlu? serios acum: o suta de ani. figo barca -real tevez manchester united - city torres liverpool - chelsea ashley cole arsenal - chelsea sol capmbell tottenham - arsenal ronaldo a jucat la : barca - real. milan - inter ibrahimovic milan - inter astea nu sunt chiar chestii seculare nu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează