FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Dragomir explică de ce Burleanu va câștiga alegerile FRF: "Va fi o luptă între politic și servicii" » Dezvăluiri despre Mircea Sandu: "A plecat pentru că a fost amenințat"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 11:48

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre alegerile pentru președinția FRF și a spus care sunt avantajele

"Cine are pile mai puternice, acela va câștiga. Pentru o minge și o excursie, președinții votează pe oricine. Pușcaș trebuie să câștige dacă e vorba de valoare. A fost mare fotbalist, mare conducător și a lucrat patru ani în FRF. Știe toate defectele. 

Eu zic, că în primul tur, Pușcaș va lua 60 de voturi, Burleanu 80, chiar 90. Iar Lupescu va lua restul voturilor. Dacă nu va câștiga alegerile, Pușcaș va influența alegerile. Eu zic că Pușcaș îi va da voturile lui Burleanu pentru că Lupescu nu l-a băgat în seamă și l-a persiflat. Lupescu a greșit că nu a vorbit cu Pușcaș, nu știu ce a vrut să facă.

Dacă Burleanu va pierde alegerile și se va face audit la FRF, pe Burleanu îl va sălta justiția. De aceea e teroare în jurul lui Burleanu, e teroare în rândul celor care l-au ajutat pe Burleanu în acești ani. Eu zic că tot Burleanu va câștga. Va fi o luptă între politic și servicii. Pușcaș e corect și are valoare, Lupescu are notorietate, iar Burleanu are relații. Dacă va pierde Burleanu, se va vedea ce a fost la FRF. Nu e județ în care să nu fie un șef la SRI de care lumea să nu știe de frică. Trăim în vremea procurorilor, a serviciilor și a statului paralel", a spus Dumitru Dragomir la Pro X. 

Dragomir a vorbit și despre Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal.

"Mircea Sandu a fost cel mai bun președinte! El a plecat după ce a fost amenințat de Vasile Dâncu, căruia i-a dat prea puțini bani la proiectul pentru EURO 2020. Dacă nu pleca, primea 7 ani de închisoare. Cine avea curaj să spună că a fost amenințat?

Sandu l-a făcut președinte la UEFA pe Michel Platini. Sandu era puternic, toată lumea îi dădea onorul la UEFA. Dacă mai stătea jumătate de an, devenea vicepreședinte la UEFA.

E normal că a făcut contracte între FRF și firmele sale. Păi a făcut favoruri Federației. A dat o cameră de 50-60 de euro cu 25 de euro. Ca Sandu nu va mai fi niciun președinte, chiar dacă el a fost în colectivul care m-a dat afară", a adăugat Dragomir.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  10 Aprilie 2018, 13:13

Asi sterge toate interviurile pe care le dati cu acest individ. Nu stiu de ce tot ii cantati in struna ca nu a fost, nu este si nici nu va fi bun de nici-o branza

138672209828437
Gelu Oanca  •  10 Aprilie 2018, 12:55

Din nou vorbeste, cel mai corupt om din fotbalul ROMANESC.

vladutz13
vladutz13  •  10 Aprilie 2018, 12:53

statul paralel, STATUL PARALEL !!!! :))) Oare chiar merge treaba asta la niste prosti??? :)) Niste securisti si copii de securisti se plang ca alti securisti sunt rai cu ei si nu vor sa imparta banii statului :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează