FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ordin categoric pentru Dică: "Trebuie să își schimbe atitudinea" » Ce riscă FCSB din cauza tensiunilor de la club

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 12:07

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a vorbit despre situația de la FCSB, și i-a cerut antrenorului Nicolae Dică să își schimbe atitudinea față de Constantin Budescu și Denis Alibec.

"Dică trebuie să își revizuiască atitudinea față de marii fotbaliști! Nimeni nu a avut câștig de cauză când s-a certat cu marii jucători. Dacă nu ai o strategie prin care să ai jucătorii aproape, ai de suferit. Dică s-a certat cu Alibec, iar Alibec e într-o vrie și nu mai intră în formă. Dacă-l scoate și pe Budescu din ritmul în care acum, înseamă că ceva nu e în regulă.

Îi recomand să își schimbe comportamentul față de acești jucători. Pe puștii veniți de la Viitorul poate să-i domine, că așa i-a învățat Hagi. Dică trebuie să își blocheze ego-ul. Totuși, lumea nu poate fi supărată pe Dică pentru că a câștigat meciul cu Craiova.

Trebuie să intervină Becali și MM Stoica pentru că dacă la FCSB nu joacă bine 2-3 fotbaliști, s-a terminat. Nu poți câștiga așa campionatul", a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

Citește și: Cornel Dinu îl atacă pe Dică: "Schimbarea lui Budescu a fost o combinație de nervi și ordin din tribună" » Ce a remarcat la antrenor

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Aprilie 2018, 16:05

Deci, Dinu filozofează adânc că schimbarea lui Budescu a fost o combinație de nervi și ordin din tribună, Mitică Dragomir dă un ”ordin categoric” antrenorului Stelei... Ăștia doi când își ”blochează ego-ul” stafidit?

stelbz
stelbz  •  10 Aprilie 2018, 15:02

"Marii fotbalisti" trebuie sa aiba insa si.....CARACTER ! Nu aere de vedetism. Budescu a fost inlocuit si din cauza cartonasului galben, si apoi al nervozitatii fata de arbitru care era gata sa-i dea si pe al doilea si.......eliminare ! Alibec s-a zbatut aiurea, pierzand 9 din 10 ocazii cand s-a intalnit cu mingea, plus cateva ratari clare de gol. Asa ca.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close