FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dumitru Dragomir laudă o echipă din Liga 1: "Se vede că e mâna lui Pițurcă" » Anunță că a găsit noua vedetă a României: "Fuge ca Bolt și lovește ca Oblemenco"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 12:57

Dumitru Dragomir, fost președinte la LPF, a lăudat progresele făcute de Sepsi Sfântu Gheorghe, spunând că Victor Pițurcă este implicat, acesta fiind rudă cu antrenorul lui Sepsi.

"Se face treabă bună la Sepsi. Se vede că e antrenor nepotul lui Pițurcă. E mâna lui Pițurcă, iar Neagoe nu iese din vorba lui. În plus, Neagoe e un antrenor bun, iar la Sepsi am înțeles că e un conducător isteț", a declarat Dragomir la Pro X.

Dumitru Dragomir a vorbit și despre un jucător de 14 ani, pe care l-a lăudat, dar nu a vrut să-i dea numele și să spună la ce echipă este legitimat.

"Eu știu fotbalul de la juniori pentru că mă duc la meciurile nepotului eu și văd toate meciurile. E acolo un copil care e cel mai bun din lume la vârsta lui. Aleargă ca Bolt și lovește ca Oblemenco. Nu zic cine e pentru că-l distrug impresarii. E treaba mea cine e și la ce club joacă.

Dacă eram conducator acolo, îl băgam de acum titular. Aparține de un club de Liga 1. Conducătorul de acolo, unul gras, poate știe de el. Dacă-l vede Hagi, îl ia și îl bagă titular. Are aproape 1,80 metri. Te închini ce face cu mingea și cum poate să alerge", a adăugat Dumitru Dragomir.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Aprilie 2018, 18:37

...acest gainar n are nicio treaba cu fotbalul ...el este cu ochii pe cotete ...

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  10 Aprilie 2018, 17:49

e ,nepotul meu ,militica jr

Vezi toate comentariile (2)
Comentează