FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID, SÂMBĂTĂ, 19:45, DIGI, GSP.RO

ULTIMA ORĂ Intră în istorie! Numărul de bilete vândute pentru CSA Steaua - Academia Rapid depășește orice imaginație

FOTO: Facebook @Academia Rapid
FOTO: Facebook @Academia Rapid

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 15:56

Peste 36.000 de bilete au fost vândute și rezervate până în acest moment pentru meciul dintre CSA Steaua și Academia Rapid. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport, sâmbătă, de la 19:45. 

 Cozile de zeci de persoane de la casele de bilete din Ghencea și Giulești confirmă interesul enorm pentru CSA Steaua - Academia Rapid.

Pe lângă peluzele rezervate celor două galerii, surse din rândul organizatorilor afirmă că încă 12.200 de tichete au fost rezervate sau vândute până în acest moment. 

 Citește și: Steaua și Rapid forțează recordul: cea mai mare asistență de Liga a 4-a din istoria modernă a fotbalului!

Prețuri:

Peluze: 15 lei
Tribuna 2: 20 lei
Tribuna 1, inel 2 şi 3: 25 lei
Tribuna VIP: 30 lei

clasament
* Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
* Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
* În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (147)
timm
timm  •  11 Aprilie 2018, 11:51
Postat de Cosmin Kozmin pe 10 Aprilie 2018, 18:00

da... și la ora meciului sunt vreo 10 mii... atâta promovare pentru un meci fără nici o importanță... nu zic... și becali are bubele lui... dar echipa a fost dată de aceeași generali care acum o vreau înapoi... eu unu țin cu Steaua din 1986... și Steaua a fost prezentă an de an în Liga 1... pentru mine nu contează o schimbare de nume... Steaua e cea din Liga 1... clona din liga 4 nu prezintă nici un interes... sper să dispară la fel de repede cum a apărut...

Victor Babiuc si Adrian Nastase nu sunt generali. Amandoi au facut puscarie pentru faptele lor.

standart
standart  •  11 Aprilie 2018, 11:12

Ce inseamna "rezervate"? Eu stiam ca biletele se vand. In cazul vanzarilor online se comanda si se incaseaza ramburs sau cu cardul. Retururile se pun in vanzare la casele de bilete. Hai sa vorbim de bilete vandute sau comandate.

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  11 Aprilie 2018, 10:40

Sant Dinamovist dar merg sa sustin Rapid .

Vezi toate comentariile (147)
Comentează