FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

Speranțe pentru FC Argeș! Piteștenii au gânduri de baraj pentru Liga 1: "Victoria împotriva Chindiei ne-ar băga în cursa pentru locul 3"

Articol de - Publicat marti, 10 aprilie 2018 16:28

FC Argeș a avansat până pe locul patru în ierarhia la zi și așteaptă cu încredere meciul cu Chindia de duminică. Dâmbovițenii se află pe locul trei și își vor securiza prezența la meciul de baraj dacă înving duminică vecinii din Pitești.

Dincolo, o victorie argeșeană ar aprinde clar speranțele de clasare pe podium pentru gruparea antrenată de Emil Săndoi.

”Punctele cucerite până acum ne fac să visăm. O clasare pe podium ar fi o încununare a eforturilor noastre chiar dacă am spus, de fiecare dată, că nu promovarea este obiectivul principal în sezonul în curs.

O victorie duminică ne-ar prinde bine plasați în cursa pentru locul trei”, a punctat Dragoș Șerban, președintele argeșenilor.

Chindia-FC Argeș este duminică, pe stadionul Eugen Popescu, de la ora 17.00, și are o miză deosebită pentru ambele combatante. Gazdele se află pe locul trei, cu 58 de puncte, în timp ce Argeșul se află înaintea disputei pe locul patru, cu 49 de puncte.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează