INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Juventus și Bayern se luptă pentru jucătorul ignorat de Mourinho » Suma uriașă pe care trebuie să o plătească + salariul cerut de jucător

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 17 aprilie 2018 09:54

Francezul Anthony Martial, 22 de ani, nu e pe lista favoriților lui Mourinho la United și vrea să plece de pe "Old Trafford".

În 2015, Man. United a surprins, plătindu-i 60 de milioane de euro lui Monaco pentru un puști de 19 ani, Anthony Martial. Era o mare speranță, exploziv, vitezist, tehnic.

Numai că presiunea de la Manchester aproape că l-a strivit. Și "Old Trafford" nu s-a bucurat prea mult de extraordinarele sale calități. Mai ales că Mourinho l-a "biciuit" permanent când nu juca bine.

În acest sezon, francezul are 9 goluri și 5 assisturi în 27 de partide în Premier League, dar media minutelor pe meci nu e impresionantă: 51! Tânărul vrea mai mult, ceea ce managerul nu-i poate oferi: "Se joacă în 11, n-am ce face".

Foarte probabil, Martial va părăsi clubul "diavolilor" în vară. Juventus și Bayern sprintează umăr la umăr pentru el. Atacantul e scump însă. Peste 50 de milioane de euro sumă de transfer și minimum 5 milioane salariu anual net, cât are la Manchester.

11 goluri
și 10 assisturi are Anthony Martial la Man. United în actuala stagiune în toate competițiile (41 de meciuri)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close