INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Încă un derapaj grosolan după Real Madrid - Juventus: "Cap de p... ce ești! Bagă-ți degetul unde-ți place!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 17 aprilie 2018 12:51

Medhi Benatia, fundașul marocan al lui Juventus, nu a suportat comentariul acid al actorului de comedie Maurizio Crozza: "Nu poți spune că penaltyul a fost un viol. Tu ai fost cel care ai intrat ca un fund în minutul 93", referire la penalty-ul comis de Benatia în meciul cu Real din Ligă de săptămâna trecută, 3-1. 

Maurizio Crozza, 58 de ani, actor de comedie italian și prezentator, având propriul show la postul TV Nove, e cunoscut pentru comentariile sale malițioase. Parcă de-abia aștepta să-l stropească pe marocanul Mehdi Benatia cu câteva observații acide după lovitura de pedeapsă care a decis eliminarea lui Juventus din "sferturile" Champions League.

"Benatia a spus că penaltyul împotriva lui Juve a fost un viol. Nu poți vorbi de viol. Tu ai fost cel ce a intrat ca un fund în minutul 93", l-a cravașat Crozza, adăugând și mai dur:

"Nu știu dacă tu ai măcar idee ce înseamnă un viol. Evident, nici eu nu am. Dacă totuși vrei să provoci emoție, înaintea următorului fault pe care dorești să-l faci în careu, un fault frumos, bagă-ți un deget în fund. Îți vei face atunci o idee".

Fundașul bianconero a reacționat brutal, ca pe teren, răspunzându-i actorului pe Twitter: "Dacă vrei să-ți dovedesc, te aștept la Vinovo în fiecare zi! Imbecilule! Cap de p... ce ești! Nimeni nu mai râde la glumele tale. Uite un deget mijlociu! Să ți-l bagi unde-ți place",  a "tunat" Benatia. 

Vezi și:Continuă scandalul după Real Madrid - Juventus » Benatia a țipat la un jurnalist: "Penaltyul a fost ca un viol. Ce vrei să-ți spun? A fost ca un viol!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
portardelegenda
portardelegenda  •  18 Aprilie 2018, 06:52

daca nici ala nu a fost penalty ne ducem naiba la nebuni. A fost penalty si 6 luni de parnaie pentru port ilegal de tricou de fotbalist . Marocan *** . Si credeti-ma eu chiar am tinut cu Juve

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maxp
maxp  •  18 Aprilie 2018, 02:41

In momentul in care te deranjeaza asa de tare declaratia unui comediant, esti putin redus psihic. Ce-i drept, n-am ras la gluma lui, aici ii dau dreptate.

marius.bxl
marius.bxl  •  17 Aprilie 2018, 20:43

Bravo marocanule

Vezi toate comentariile (6)
Comentează