FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Ultimatum pentru fotbaliști: "Este un ultim semnal de alarmă! Jocul mă nemulțumește"

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 14:56

Radu Birlică, președinteler celor de la ACS Timișoara, a vorbit despre înlocuirea lui Leo Grozavu și le transmite un ultimatum fotbaliștilor.

"Ne-am despărțit amiabil de antrenorul Leo Grozavu. Nu avem ce să îi reproșăm vizavi de profesionalismul său și pentru tot ce a făcut în această perioadă. A muncit și 10 ore pe zi, iar acum ne-am despărțit ca niște gentlemeni.

De echipă se va ocupa Șunda, un antrenor cu experiență, și Rică Neaga. Vrem să combinăm tinereațea cu experiența. Sper să reușim", a declarat Birlică pentru GSP.ro.

ultimatum pentru jucători

"Vreau să le atrag atenția jucătorilor. Este un ultim semnal de alarmă. Jocul mă nemulțumește. Eu am avut încredere în ei și am în continuare. Avem calitate individuală, însă jocul colectiv ne-a dus în postura de a nu avea vreo victorie în ultimele 6 luni.

Să le fie rușine lor în primul rând. Se fac eforturi, tot discută de bani, de tot felul de alte chestii, dar fotbal nu arată deloc. Așteptăm să se trezească pe ultima sută și să reconsidere statutul lor la această echipă. Să tragă pentru club, să rămânem în Liga 1 și o să urmeze și răsplata financiară pentru ei", a adăugat Birlică.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează