FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Așa se va stabili președintele FRF! Federația a anunțat procedura după care se desfășoară alegerile

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 17:45

Miercuri, de la ora 11:00, vor începe alegerile pentru președinția FRF. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați care s-au înscris la alegeri.

Federația Română de Fotbal a publicat azi procedura de alegere a președintelui și cum se vor desfășura procedurile la Casa Fotbalului.

Cum se desfășoară alegerile

  • Adunarea Generală va începe la ora 11:00, iar după parcurgerea temelor de pe ordinea de zi, se va lua o pauză de 15 minute și se va trece la alegerea președintelui.
  • În prima parte a Adunării Generale, candidații nu vor avea acces în sală. Ulterior, fiecare candidat va avea 10 minute pentru a ține un discurs în care să-ș prezinte programul electoral.
  • Alegerea președintelui se va efectua prin vot secret, cu buletine de vot, iar comisia de validare a voturilor va fi desemnată prin vot deschis de către Adunarea generală a FRF, la propunerea Secretarului General al FRF.
  • În situația în care, după primul tur de scrutin, niciun candidat nu va obține majoritatea cerută de statut, se va organiza al doilea tur de scrutin, la care vor participa doar primii doi candidați care au întrunit cel mai mare număr de voturi în cadrul primului tur de scrutin. Dacă pe locul al doilea se vor afla, la egalitate de voturi, doi candidați, scrutinul se va desfășura între aceștia și candidatul aflat pe primul loc.
  • Va fi declarat ales în funcția de Președinte al FRF candidatul care va obține majoritatea voturilor (jumătate plus unu) membrilor afiliați prezenți.

Ce voturi vor fi anulate

  • nu a fost aplicată ștampila în dreptunghiul aferent niciunui candidat
  • a fost aplicată ștampila de mai multe ori pe buletinele de vot; ATENȚIE: În conformitate cu dispozițiile art. 40 alin. 3 din Statutul FRF vor fi anulate și buletinele de vot ce conțin ștampila aplicată de două sau mai multe ori pe buletinul de vot, indiferent dacă ștampila a fost aplicată de mai multe ori în cadrul dreptunghiului cu numele unui candidat sau ale mai multor candidați
  • au fost adaugate numele altor candidați decât ale celor înscriși inițial pe buletinul de vot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  18 Aprilie 2018, 06:03

Reclama mascata...

169060557063831
Stefan Anghel  •  17 Aprilie 2018, 22:06

INTAI VOR VOTA SUSTINATORII BURLACULUI....APOI SE VOR NUMARA VOTURILE,APOI VA INCEPE FIESTA....CONTESTATIILE SE VOR DEPUNE LA REBU !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează