FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Ironii înainte de alegerile FRF! Unul dintre candidați râde de advesari: "Se pare că vom avea 2 președinți"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 19:22

Miercuri, de la ora 11:00, vor avea loc alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal.

Marcel Pușcaș, unul dintre candidați, i-a ironizat pe Răzvan Burleanu și pe Ionuț Lupescu, cei doi contracandidați ai săi, care se laudă cu un număr mare de voturi.

"Răzvan Burleanu spune că are 75%, iar Ionuț Lupescu zice la fel. Fiecare anunță că are 170 de voturi. Asta înseamă că ne îndreptăm spre o Federație cu doi președinți, dacă ambii sunt câștigători. Acolo duce logica. Este o manipulare.

Ieri l-am văzut pe Burleanu care zice că voi lua 5-7 voturi. Eu pot lua atâtea voturi cât să-i înlocuiesc pe cei doi. Sigur va exista și un tur doi și e important cine ajunge acolo. Convingerea mea e că voi fi în turul doi. Arma mea este un program bun. Cei din fotbal trebuie să stea drept și să judece strâmb. Sper să se trezească în cel de-al 12-lea ceas", a spus Marcel Pușcaș la TV Digi Sport.

Citește și: EXCLUSIV Ionuț Lupescu l-a trimis pe Florin Prunea, omul său de încredere, la dineul FRF din această seară

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  18 Aprilie 2018, 10:18

La Oradea, am avut ocazia să stau 3 ore, la un separeu, cu Marcel Puşcaş. Un neam prost cu ifose, îngrozitor ! De-aia l-a lăsat şi nevasta, cântăreaţa...

mountytoma
mountytoma  •  18 Aprilie 2018, 09:06

sa stea stramb si sa jedece drept mai marcele, iar ai dat-o in bara, la fel ca in meciul ala!

137729076992236
Conache Pavel  •  18 Aprilie 2018, 06:30

Cred ca alegerea corecta ar fi Marcel Puscas; Burleanu = Lupescu=demagogie !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează