FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERILE FRF

Mircea Lucescu aruncă mănușa: "Nimeni nu-l putea bate pe Burleanu! Nici Hagi, nici eu" + Râde de modul în care au sărbătorit: "A fost exprimarea unor frustrări"

FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 13:07

Mircea Lucescu e de părere că Răzvan Burleanu este de neclintit din fruntea Federației Române de Fotbal și dezaprobă bucuria expansivă a susținătorilor președintelui FRF.

"Consider că Ionuț Lupescu a fost foarte bine pregătit și că a avut un program atractiv. Orice ar fi făcut, n-avea șanse să câștige. Eu mi-am dat seama de asta când am ajuns la Adunarea Generală. Cineva mi-a spus că o sută de voturi sunt deja rezolvate în favoarea lui Burleanu.

Nimeni nu-l putea bate pe Burleanu! Nici Hagi, nici eu. Și povestea se va repeta peste patru ani, pentru că actuala conducere are la dispoziție încă patru ani în care își poate fideliza votanții, adică în principal pe cei de la futsal și pe cei de la fotbalul feminin", a declarat Mircea Lucescu pentru Libertatea.

dezamăgit de reacția oponenților

Reacția zgomotoasă a susținătorilor lui Burleanu i-a lăsat un gust amar lui "Il Luce".

"E drept, am fost dezamăgit și am hotărât că aceasta a fost prima și singura Adunare Generală la care am participat. La alta n-am să mai merg! Am mai îmbătrânit și eu, s-au mai schimbat și generațiile, dar mă așteptam să văd mai mulți oameni de fotbal cunoscuți în sală. Și m-au deranjat urletele unei părți a sălii.
reactie

S-au bucurat de parcă echipa României învinsese campioana mondială! Cred că a fost exprimarea unor frustrări, un fel de «i-am învins și p-ăștia, pe marii fotbaliști, pe marii antrenori, pe oamenii care reprezentat țara la Cupe Mondiale, la Campionate Europene, în Liga Campionilor»", a adăugat Lucescu în cadrul aceluiași interviu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
137729076992236
Conache Pavel  •  21 Aprilie 2018, 06:46

Uite cine vorbeste (m. lucescu) si ce parere buna are despre el ..."nici EU nu l-as fi invins". are haz omul.

735681093223958
Ionel Potec  •  21 Aprilie 2018, 00:21
Postat de Dumitru Ciobanu pe 20 Aprilie 2018, 16:41

Domnuile Lucescu ai fost mare dar atît ești de patriot ca ai refuzat echipa natională,daca esti așa capabil de ce ai refuzat,toți cîți ati plecat afara ați îngroșat conturile și în țara Gheorghe Becali a di strus fotbalul

ia uite unde era patriotul ba va plateste burleanu sa postati sau asa sunteti voi prosti gramada? mourinho o fi tot tradator ca antreneaza numai in strainatate , messi sau ronaldo de ce nu se duc la ei in tara sa joace ca doar au conturile grase si mai fac si evaziune tradatorii. si-a gasit burleanu sustinere in toti frustratii ,ce imaculati sunt ei dar miine daca ii bagi intr-o combinatie s-ar baga cu capul inainte

735681093223958
Ionel Potec  •  21 Aprilie 2018, 00:04
Postat de Costel Tudor pe 20 Aprilie 2018, 15:55

Cred ca vârsta este de vina ! Ce tot ii da zor cu fotbalul feminin si cu fotbalul de sala , daca aceștia nu ar fi votat , tot Burleanu câștiga din primul tur ! A învins BUNUL SIMT , CINSTEA si CORECTITUDINEA ! Referitor la " marii fotbalisti " CIOCUL MIC !!!

*** peste tot comentezi . a invins PROSTIA, *** CARE L-AU INVENTAT PE BURLEANU , daca cauti in contablitatea federatiei sigur o sa gasesti lucruri la suprapret la fel ca pe timpul lui sandu sau asa cum gasesti la orice primarie bai corectule , marii fotbalisti astia de care comentezi tu si toti frustratii au o cariera in spate recunoscuta in toata lumea si pt ei poate ai fost pe stadion daca ai fost merita mai mult respect uita-te cum isi trateaza alte tari valorile dar prostii ca tine tot prosti ramin toata viata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează