INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO AEK Atena a celebrat titlul câștigat în Grecia, iar Răzvan Lucescu a luat foc: "Ce sărbătoresc? Că au furat?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 22:15

AEK Atena a câștigat meciul de pe teren propriu cu Levadiakos, scor 2-0, și a sărbătorit titlul de campioană a Greciei, primul după o pauză de 24 de ani.

Trecută printr-o perioadă grea în aceast timp, formația galben-neagră a fost chiar în faliment și a fost nevoită să joace în ligile inferioare.

Răzvan Lucescu e dezamăgit de atitudinea celor de la AEK și a comentat nervos subiectul când a aflat că marea rivală a pornit petrecerea. Tehnicianul român a vorbit după succesul echipei sale cu Xanthi, 2-1.

"Ce sărbătoresc, că au furat ceva? Cum e posibil să sărbătoreşti că ai furat ceva Avem 64 de puncte şi un meci mai puţin, cel cu Olympiacos. Ei ştiu deja decizia comisiei? Ne-au furat, pe teren am fost echipa cu cele mai multe puncte", a declarat Răzvan Lucescu după meci.

PAOK așteaptă decizia finală în cazul meciului cu AEK Atena. Incidentele au apărut după golul marcat de Fernando Varela. La acel meci, patronul Ivan Savvidis a intrat pe teren cu un pistol. În primă instanță, PAOK a pierdut meciul la "masa verde" și a fost penalizată cu 3 puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  23 Aprilie 2018, 07:11

capca1 •bate-ti coasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

capca1
capca1  •  23 Aprilie 2018, 06:51

Ăsta e norocul, celebru, al Luceștilor ! Dacă Mircea a fost un antrenor bun, Răzvănel n-a fost și nu va depăși mediocritatea ! Și, nah, uite că alții se bucură nu-i plâng pe umăr !

fangigi
fangigi  •  23 Aprilie 2018, 01:45

Cine *** va pune sa intrati cu pistoale pe gazon, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează