FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - POLI, MARȚI, 17:00, DIGI, GSP.RO

Gest unic în istoria derby-urilor din România » Decizia luată de ultrașii celor de la UTA înaintea meciului cu Poli

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2018 17:36

Fanii celor de la UTA Arad amenință că vor boicota derby-ul cu Poli Timișoara dacă fanilor oaspeți care și-au cumpărat bilete în alte sectoare nu li se va permite accesul pe stadion.

Derby-ul Vestului, UTA - Poli, se joacă mâine, de la 17:00, pe arena ”Otto Greffner” din Șiria, cu o capacitate de doar 1.400 de locuri. Conform protocolului dintre cele două formații, oaspeții au rezervate doar 70 de bilete, 5 procente din capacitatea totală a stadionului. 

Suporterii timișoreni au cumpărat peste 300 de bilete în alte sectoare ale stadionului (vezi detalii AICI!), dar conducerea celor de la UTA a emis un comunicat în care anunță că nu li se va permite accesul. Surprinzător, membrii peluzei din Arad amenință că vor boicota partida dacă timișorenii nu vor fi lăsați să intre.

Comunicatul integral al suporterilor arădeni:

"Suporter Club UTA și membrii peluzei nu sunt de-acord cu permiterea accesului în stadion a doar 70 de suporteri timișoreni, dacă numărul celor care dețin bilete valabile este mai mare.

Atragem atenția că din punct de vedere legal nu se poate opri accesul în stadion al suporterilor neinterziși prin lege, care au bilet sau abonament valabile, dacă nu domiciliază pe raza județului unde se joacă meciul.

Astfel de abuzuri s-au mai întâmplat și în alte stadioane din țară, oprindu-se inclusiv accesul suporterilor UTA-ei la unele meciuri.

Există și suporteri utiști cu buletin de Timiș și e absurd ca și aceștia să rămână pe dinafara stadionului. Fotbalul fără suporteri nu înseamnă nimic, vedem asta de fiecare dată când se joacă meciuri în Liga I sau Liga a II-a. De aceea, indiferent de istoria mai veche sau mai recentă a rivalității cu suporterii echipei Poli, considerăm normală prezența acestora pe stadion și ne-o dorim, astfel încât să avem un meci care să se apropie măcar din acest aspect de marile meciuri UTA – Poli din trecut.

Dacă nu vor intra în stadion toți suporterii echipei Poli Timișoara care dețin bilet valabil pentru meciul UTA – Poli, peluza arădeană va ieși la rândul ei din stadion. Un meci UTA – Poli trebuie să rămână un derby al suporterilor, fie în stadion (chiar dacă la Șiria, dar de acest aspect ne vom mai ocupa cu alte ocazii), fie lângă stadion – dacă va fi cazul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
prazburg1948
prazburg1948  •  24 Aprilie 2018, 04:05
Postat de alex_1973 pe 23 Aprilie 2018, 19:30

tot respectul pentru ecesti suporteri.De asa ceva este nevoie si in LIGA 1.nu de Chiajna,Voluntari.Juventus,Craiova lui OLGUTA,FCSB SI ALTELE/

Suporterii lui "Craiova lui Olguta" se bat pe bilete sa intre pe stadion. Site-ul e plin de prosti, nu e nevoie si de tine pe aici.

rjka
rjka  •  23 Aprilie 2018, 23:17

Cetatene gigist in primul rand peluza sud nu a batut femei si copii iar despre bataia pe care *** au luato in stadion si in afara lui vazand imaginile niciodata pe plan ultras rapid nu a existat pentru ca 80 % din galeria lui rapid sunt pensionari iar femeile si copii siau luat gaze de la jandarmi cu doua clase .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  23 Aprilie 2018, 19:39

Asta da peluza, nu ca peluza *** care a batut femei si copii (si-a luat-o mai tarziu de la galeria academiei, ca in vremurile bune in care ii capaceau pch-ul). talpane, fa ceva cu ei ca face armata de ras !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează