SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP - MAGDALENA RYBARIKOVA // VIDEO Simona Halep se distrează la Stuttgart » A făcut schimb de roluri cu Darren Cahill: "Hai, că eu nu fac așa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 09:33

Simona Halep, locul 1 WTA, va juca azi în turul II al turneului de la Stuttgart, cu Magdalena Rybarikova. Meciul va începe la ora 21:00 și va fi în direct pe TV Digi Sport 2 și liveTEXT pe GSP.RO.

Înainte de debutul la turneul german, Simona Halep s-a distrat alături de antrenorul său, Darren Cahill. Provocați de sponsorul Wilson, cei doi au făcut schimb de roluri.

Cahill a trecut în rolul elevului, iar Simona i-a aruncat mingi și i-a dat indicații, cei doi distrându-se copios.

Cahill: "Nu mă simt prea bine azi"
Halep: "Da, așa fac și eu"
Halep: "Stai mai jos, rotește-te mai mult. Lovește mingea mai sus, trimite mai mult spin. Foarte bine! Hai, că eu nu fac așa! Trebuie atenție la ce facem noi aici.Nu cred că poți"
Cahill: "Așa vorbesc eu cu tine?"
Halep: "Da"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  25 Aprilie 2018, 16:25

Halep se distreaza cu Cahill,iar diseara Rybarikova se va distra cu Halep !!!

10204072431627928
Mircea Serban  •  25 Aprilie 2018, 11:15

"cuplul" acesta e unul la fel de frumos precum Muratoglu-Williams!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close