INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - REAL MADRID 1-2

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID 1-2 // Jucătorii lui Bayern nu depun armele și au planuri mari pentru retur: "Am demonstrat asta anul trecut" » Unde cred că a fost problema

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 00:11

Thomas Muller, 28 de ani, a explicat eșecul pe care echipa sa l-a suferit pe teren propriu cu Real Madrid, scor 1-2, în ciuda faptului că Bayern a fost formația care a deschis scorul. 

Totuși, fotbalistul neamț nu renunță la luptă și e convins că echipa sa poate întoarce scorul la returul de pe 1 mai, de la Madrid.

"Am fost prea naivi. Am avut o mulțime de ocazii după ce am condus, dar s-a făcut 1-1, apoi destul de repede după pauză a venit și golul de 2-1.

Rezultatul din seara asta ar fi putut fi altul. Am văzut anul trecut că orice este posibil, chiar să câștigăm la Madrid, când am dus meciul în prelungiri după ce am revenit de la 1-2", a zis Thomas Muller.

"A fost o problemă că Robben a ieșit atât de devreme, este genul de jucător care trage adversarii după el și asta mă face pe mine să am mai mult spațiu. Nu spun că Thomas nu a făcut o treabă bună. Și el pune probleme oricărui adversar"
Joshua Kimmich, Bayern

Vezi și: VIDEO + FOTO Copy/paste de anul trecut » Bayern a condus, dar a pierdut turul cu Real Madrid pe teren propriu, scor 1-2

Keylor Navas, ținta glumelor pe internet după prima repriză cu Bayern: "N-ar putea să prindă nici o răceală" :D

FOTO Ce nu s-a văzut la TV » Momente incredibile la finalul meciului Bayern - Real Madrid 1-2!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
luciann
luciann  •  26 Aprilie 2018, 14:57

Au prea multi accidentati...e greu...

chris_bu67
chris_bu67  •  26 Aprilie 2018, 07:56

Madridul contează!

baruch
baruch  •  26 Aprilie 2018, 06:04

"problema a fost ca real a facut 1-1. si apoi 2-1". daca ar fi declarat asta un jucator roman, cred ca am fi ras o saptamana.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează