FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

Explicațiile lui Răzvan Burleanu, după înregistrările apărute în Gazetă: "Poate nu știți cum s-au organizat ei"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 21:28

Răzvan Burleanu, 33 de ani, a comentat pe scurt înregistrările publicate de Gazeta Sporturilor. A ținut însă să atragă atenția că echipa lui Ionuț Lupescu a organizat totul într-un mod pe care oamenii și-ar dori să nu-l vadă. 

"Procesul electoral a fost organizat în mod transparent. E prima dată când alegerile sunt anunțate cu 3 luni înainte de procesul de votare. Noi nu am vrut să facem lucrurile așa cum erau în trecut.

Vreți să spuneți că s-au numărat alte voturi decât cele ștampilate?! (n.r. referitor la această înregistrare - click AICI)

Mă bucur că presa a intrat în posesia acestor înregistrări. Ați avut posibilitatea să vedeți cum se organizează alegerile!

Sunt sigur că nu v-ați fi dorit să vedeți cum se organizau alegerile în echipa adversă. Campania contracandidatului nostru a fost făcută de o companie politică. Să nu credeți că alegerile se câștigă cu 2-3 zile înainte, adică momentul de când erau acele înregistrări.

Nu poți câștiga decât dacă ești foarte bine organizat, în deplină legalitate. Nu sunt jenat absolut deloc față de ceea ce am discutat în acea ședință. Oricum, unele dintre ele nici nu s-au respectat. O să vedeți lideri politici care au fost prezenți pe holurile de la RIN pentru a-i convinge pe votanți să fie de partea unui candidat (n.r Lupescu).

Oamenii ăștia din ședință făceau parte din echipa mea. Am fost o echipă, așa am vrut. Nu mi-am subordonat niciun om", a zis Burleanu la TV Digi Sport.

"N-am prins vremea «ailaltă», n-am fost securist"
Răzvan Burleanu

Pe același subiect: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
stefan..
stefan..  •  26 Aprilie 2018, 23:31

I-a "ciurli-burlit" Razvanel! Vorba bătrânului perdant. :))))

1893269640940104
Lunca Andrei  •  26 Aprilie 2018, 22:36

Sunteti penibili! Omul a castigat cu o majoritate zdrobitoare.Toate campaniile electorale sunt murdate.Sunteti cumva voi cei mai corecti jurnalisti din Romania? Sunteti cumva integri si independenti? Spuneti DA si ne-ati convins pe toti...Mi se pare mie sau alegerea lui Burleanu i-a stricat niste ploi lu' nea Ovidiu?

mannecken
mannecken  •  26 Aprilie 2018, 22:35

Lupescu a crezut ca se câstiga alegerile cu o pregatire de doua, trei zile, iar Lucescu în dimineata alegerilor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează