FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

FOTO Imaginea de culise făcută publică de șeful FRF » Burleanu exclamă: "Asta ar fi ajuns FRF!"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 22:01

Răzvan Burleanu, 33 de ani, a prezentat în direct la TV o imagine de culise de la întâlnirile din campania pe care Ionuț Lupescu a dus-o pentru a câștiga alegerile de la Federația Română de Fotbal

În imaginea trimisă de Burleanu moderatorului TV Digi Sport Vali Moraru apare Vicențiu Iorgulescu, fratele președintelui FRF Gino Iorgulescu, într-o ținută lejeră - maiou, iar lângă el este Florin Prunea, care turna băutură într-un pahar.

Burleanu acuză această ipostază: "Asta e o poză care scoate în evidență cum ar fi fost condus fotbalul românesc. FRF ar fi devenit un LPF 2 dacă era un alt rezultat", a zis președintele FRF la TV Digi Sport.


Captură TV Digi Sport

Pe același subiect:

AUDIO // Înregistrări senzaționale de la o altă ședință secretă a FRF! Episodul 25 » Replica-directivă a lui Burleanu, direct de pe buzele "Tătucului" Stalin: "Nu contează cine votează. Contează cine numără voturile!"

AUDIO // Înregistrări senzaționale de la o altă ședință secretă a FRF! Episodul 26 » Burleanu le spune oamenilor săi că e foarte importantă lista aplaudacilor și agitatorilor: "Să fie 10-12 pe eșalon!"

Acuze ale lui Răzvan Burleanu după înregistrările apărute în Gazetă: "Poate nu știți cum au organizat ei"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  27 Aprilie 2018, 10:03

Are perfecta dreptate!

10213529026593527
Claudiu Colcer  •  26 Aprilie 2018, 23:58

Nu sunt fan Burleanu ba chiar imi este antipatic. Un sarpe alunecos...dar omul ***. Pe politic si pe adversari. Dati Cezarului ce este al sau si taxati-l pana plange pentru viitoarele matrapalsacuri ce o sa le faca! Cu stima, C.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogat
bogat  •  26 Aprilie 2018, 23:12

Asta e o poza fotoshopata, e visibil ca Iorgulescu jr.este suprapus peste o alta poza, daca largiti imaginea se vede clar asta. Doi la mana sticla din care Prunea toarna pare mai degraba un pet de suc. Burleanu e mizerabil, in loc sa-si traiasca victoria lui mica si urata el continua sa si jigneasca aiurea fostul contra-candidat. Apucaturi de securist de strada si suflet mic, razbunator. Vezi-ti ba de *** ca pana una alta gashca ta e la putere la frf si nu Lupescu. ***, asta e mult mai rau ca Mircea Sandu, a inlocuit un sistem *** cu altul mai dur si mai prost.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează