FOTBAL  »  Superliga  »  TITLU

Cosmin Contra are o favorită clară în lupta pentru titlu: "Totul depinde de asta!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2018 09:26

Cosmin Contra, selecționerul României, crede că CFR Cluj este favorită certă la câștigarea titlului de campioană.

"Cei de la CFR Cluj au totul în favoarea lor, depind de ei, joacă acasă cu titlul pe masă. Etapa trecută, la Giurgiu, am fost şi am văzut un Dan Petrescu care din punctul meu de vedere a câştigat acest meci. Dacă va reuşi să menţină şi săptămâna asta aceeaşi concentrare şi să pregătească la fel de bine meciul cu Viitorul, are şanse să câştige acest campionat.

Dar în fotbal se poate întâmpla orice. Viitorul este o echipă care e imprevizibilă. Poate să prindă o zi bună şi să pună probleme tuturor. Dar, cum am mai zis, totul depinde de Gică Hagi cum va pregăti acest meci. Va fi un meci interesant. Dar, din punctul meu de vedere, cu un pic avantaj CFR Cluj pentru câştigarea campionatului", a declarat Contra pentru TV Telekom Sport.

Vezi și: Coincidență uluitoare în Liga 1! Se repetă scenariul? Astra Giurgiu îi poate aduce FCSB-ului un nou titlu! Vă mai amintiți acel meci NEBUN?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
122vlad
122vlad  •  16 Mai 2018, 15:10

Deci nu are o favorite ci considera ca CFR e favorite, o diferenta enorma dar va place voua sa induceti idea ca e Contra impotriva fcsb-ului. Sa inteleg ca s-a terminat perioada de menajare a lui Contra, sa ne asteptam la atacuri ca in era Daum?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează