FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE U19

VIDEO Dinamo U19 a trecut la penalty-uri de Viitorul U19 și s-a calificat în finala Cupei României » Derby cu FCSB în ultimul act

FOTO: AcademiaHagi.ro
FOTO: AcademiaHagi.ro

Articol de - Publicat miercuri, 16 mai 2018 16:24

Dinamo U19 s-a calificat în această după-amiază în finala Cupei Romăniei U19, după ce a trecut de rivala Viitorul în semifinale. După 3-3 la general, dinamoviştii au avansat în finală în urma executării loviturilor de departajare. 

"Câinii" veneau după victoria reuşită în tur în deplasare, 2-1. dar au avut un meci extrem de complicat în returul disputat pe stadionul "Granitul".

Oaspeții au deschis scorul în prelungirile primei reprize, dar Dinamo a egalat la aproximativ 10 minute după startul reprizei secunde.

Viitorul a trecut din nou în avantaj cu 20 de minute înainte de final, acesta fiind şi scorul la finalul timpului regulamentar, în ciuda ocaziilor mari ratate de dinamovişti în ultimele minute.

S-a trecut direct la executatarea loviturilor de departajare, unde dinamoviştii au avut câştig de cauză. "Câinii" avansează în finală, acolo unde vor da peste FCSB, care a trecut în semifinale de Ardealul Cluj.

În echipa dinamoviştilor şi-au făcut apariția Ricardo Grigore, Ion Gheorghe, Liviu Gheorghe şi Robert Moldoveanu, fotbaliștii care au făcut pasul în ultimele luni în echipa mare. 

Dinamo U19 - Viitorul U19 1-2
Au marcat: G. Răducan 55 / Dimciu Halep 45, Leca 72 
Au marcat la penalty-uri: Ion Gheorghe, V. Rogojan, L. Gheorghe, Ricardo Grigore / Mihai Ene, Răzvan Matiș, Radu Boboc

La meci au asistat şi tehnicianul Florin Bratu si directorul general Ionel Dănciulescu, dar şi Marin Hîldan, tatăl regretatului Cătălin Hîldan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  16 Mai 2018, 18:55

Apropo Fcsb nicidecum FCSB

gicab
gicab  •  16 Mai 2018, 18:54

Pana la urma au fot lovituri de departajare ori penalty-uri?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează