FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VOLUNTARI 1-0

FOTO FC Voluntari a încheiat meciul cu Gaz Metan cu un fundaș în poartă! Dragoș Balauru, eliminat

Captură TV Telekom Sport +5   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 22:28

FC Voluntari a rămas în 10 jucători în minutul 81 al partidei din play-out de pe terenul lui Gaz Metan, după eliminarea portarului Dragoș Balauru. În acel moment medieșenii conduceau cu 1-0, scor cu care s-a și terminat partida.

Totul a pelcat de la o fază din careul advers. Ilfovenii atacau în valuri, cu întreaga echipă, însă medieșenii s-au apărat foarte bine și au degajat o minge până la Rondon, care se afla singur la mijlocul terenului. La câțiva metri de acesta era și portarul Balauru.

Rondon l-a driblat scurt pe Balauru, însă portarul a alergat umăr la umăr cu jucătorul Gazului până în apropierea careului când l-a faultat și a primit cartonașul roșu. În poartă a intrat fundașul Cosmin Achim pentru că Adi Mutu efectuase toate cele trei schimbări.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1prezescu
1prezescu  •  18 Mai 2018, 08:44

Dumnezeul bate pe Voluntari acum de Rusalii. Cine sapa groapa altuia,el cade in ea... propun sa ceara stickul buclucas cu cantecele de lebada de la Juventus, si sa asculte pana ce ajung in liga 2-a.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează