SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA.

WTA ROMA. Adversara Simonei Halep și-a făcut strategia partida din sferturile de la Roma: "Voi face asta diferit față de ultimul meci cu ea"

Halep o conduce pe Caroline Garcia cu 3-1 în raportul meciurilor directe. // FOTO: Guliver/ Getty Images
Halep o conduce pe Caroline Garcia cu 3-1 în raportul meciurilor directe. // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 09:07

Caroline Garcia (7 WTA) e viitoarea adversară a Simonei Halep din sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Franțuzoaica a prefațat duelul cu liderul mondial și spune că va încerca să adopte o strategie diferită față de ultimul meci dintre cele două, câștigat

  • Simona Halep - Caroline Garcia se joacă în această seară, de la ora 20:30. Partida va putea fi urmărită în direct la TV Digi Sport 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

"Mă aştept la o mare bătălie. E mereu o provocare să joc împotriva Simonei. Pot învăţa enorm din această dispută. Fie că voi pierde, fie că voi câştiga, voi încerca să dau 100%. Voi încerca să aduc ceva nou faţă de ultima noastră dispută, de la Singapore. Nu mă interesează foarte mult clasamentul, ierarhia, dar ştiu că trebuie să fac un meci perfect pentru a o învinge. 

Simona e bună pe hard, dar e foarte bună şi pe zgură. Aici la Roma, suprafaţa parcă e mai lentă decât obişnuia să fie. Vom vedea ce se va întâmpla. Am încercat să joc cât de bine am putut pe zgură. Nu ştiu dacă e cea mai bună suprafaţă a mea, dar am încercat să fiu cât se poate de agresivă", a declarat Caroline Garcia, potrivit TV Digi Sport.

Halep o conduce pe Caroline Garcia cu 3-1 în raportul meciurilor directe.Toate partidele dintre cele două s-au jucat pe hard, ultimul duel fiind câștigat de Simona, în grupe la Turneul Campioanelor. Singura victorie a franțuzoaicei a venit în finala de la Beijing de anul trecut, chiar la turneul la care Simona Halep a devenit pentru prima oară lider mondial.

Vezi și:  Caroline Wozniacki continuă să amenințe locul Simonei » Cum o poate depăși pe Halep în clasament + programul spectaculos al sferturilor de la Roma

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10153808081703374
Peter Tudosio  •  18 Mai 2018, 14:31

@ray51 Ce revansa, ma geniule, ca le-a batut pe amindoua in ultimele 3-4 luni, deci si-a luat deja 'revansa'!! Mai invata!

ray51
ray51  •  18 Mai 2018, 13:36

Mi-e greu sa cred ca Simona poate sa piarda ocazia de a da peste Sharapova (daca trece de Ostapenko). Cu oricare din cele 2 ar juca, are de luat revansa. Succes deplin. Sper sa nu te impotmolesti inaintea lui Caroline W.

112718839608210
Bumbu Dorel  •  18 Mai 2018, 11:39

Va fi o batalie serioasa. Garcia a evoluat foarte mult de anul trecut.Detine locul 6,si va ajunge in primele 5 cu siguranta .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close