INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Guardiola avertizează City: ”Dacă nu voi mai avea rezultate, plec! Dacă relația cu jucătorii nu va mai fi bună, plec!”

foto: reuters
foto: reuters

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2018 10:56

Antrenorul care a cucerit primul său titlu în Premier League la Manchester și-a prelungit contractul pentru încă doi ani, până pe 30 iunie 2021.

Pentru Pep Guardiola, al doilea sezon la Man. City a fost perfect în Premier League. Jucând spectaculos și cucerind titlul cu 100 de puncte, record, la 19 puncte de Man. United, a doua clasată.

Imediat, clubul i-a oferit prelungirea contractului, care expira în 2019. Și catalanul a semnat din nou. Va rămâne pe "Etihad" încă două sezoane. Teoretic, punctul terminus va fi pe 30 iunie 2021, dar Pep avertizează City că poate rupe acordul oricând, dacă atmosfera se schimbă la Manchester.

"Avem un contract pentru că trebuie să avem un contract. Oamenii mă cunosc însă. Dacă nu voi mai avea rezultate, plec! Dacă relația cu jucătorii nu va mai fi bună, plec!", afirmă managerul în vîrstă de 47 de ani. "Voi face totul pentru a evita o asemenea situație. Voi munci în fiecare zi să păstrez nivelul atins. Totuși, dacă nu se poate altfel, renunț. Și altcineva mă va înlocui pentru ca Man. City să fie cât mai sus". 

Mahrez și Jorginho pe "Etihad"?

Doi jucători noi ar putea aduce Guardiola în această vară la City. Primul e algerianul Riyad Mahrez (Leicester), al cărui transfer a căzut în ultima clipă în ianuarie. Al doilea, Jorginho, italianul de origine braziliană al lui Napoli.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  18 Mai 2018, 12:26

Guardiola avertizeaza City ! WOW !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează