FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - GAZ METAN 0-0

VIDEO + FOTO Faza care a încins spiritele » Crăciunescu l-a atacat în direct pe Hațegan: "E inadmisibil să dai penalty la așa ceva!"

Momentul în care Rondon îl calcă pe Șeroni, dar Hațegan dă penalty pentru oaspeți. FOTO: Captură @TV Telekom Sport +2   FOTO
Momentul în care Rondon îl calcă pe Șeroni, dar Hațegan dă penalty pentru oaspeți. FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 23:24

Ovidiu Hațegan a dictat penalty pentru oaspeți în minutul 90 al partidei dintre ACS Poli și Gaz Metan (0-0), la intrarea lui Alin Șeroni asupra lui Rondon. Ion Crăciunescu a criticat dur decizia "centralului" arădean. 

În minutul 90, Ovidiu Hațegan a fluierat instantaneu penalty la contactul dintre Șeroni și Rondon. Arbitrul se afla poziționat ideal, la 3 metri de fază. Pe reluări se vede însă că atacantul lui Gaz Metan îl calcă pe stoperul bănățean, care atinge primul mingea. 

Bănățenii au protestat zadarnic, culegând doar două cartonașe galbene pentru proteste, primite de Raț și Vașvari. Rosado a executat defectuos de la punctul cu var, mult peste poartă, și s-a terminat 0-0. 

Vezi VIDEO cu penalty-ul acordat de Hațegan!

"E inadmisibil să dai penalty la așa ceva! Hațegan era perfect plasat, nu îmi explic această decizie", a declarat după meci Crăciunescu, în direct la TV Digi Sport. 

Timișorenii au izbucnit și ei la finalul partidei. Alin Șeroni, fotbalistul direct implicat, și Adrian Neaga, antrenorul formației, i-au reproșat direct această decizie. Vezi declarația lui Neaga!

"Eu am dat în minge, iar Rondon m-a călcat pe picior. Nu e prima dată când suntem dezavantajați în acest play-out"Alin Șeroni, fundaș central Timișoara

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
zagna
zagna  •  22 Mai 2018, 14:08

Arbitrii romani au imunitate ca politicienii psd: fura dar nu fac pușcărie !

112718839608210
Bumbu Dorel  •  22 Mai 2018, 10:49
Postat de dansy pe 22 Mai 2018, 08:32

Ce sa spuna un beneficiar ar arbitrajelor lui Hategan-doua penaltiuri neacordate Universitatii Craiova in meciul cu Dinamo.Voi dinamovistii nu aveti nicio rusine!

A intors verdictul propriu si la Sfantu Gheorghe,unde a acordat un 11 m clar,si dupa 1 min. a revenit si a refuzat penaltyul confirmat si ultrior !!

sakamoto
sakamoto  •  22 Mai 2018, 10:19

Hotzomanu nu este la prima faradelege. La un meci Poli Timisoara-Viitura, disputat acum 2 ani, Belu-atunci la Poli-cazut la pamint, primeste un sut in figura, iar decizia lui Hotzomanu...PENALTI! A cistigat cu acel furtishag echipa regelui, cu 2-1. Hotz notoriu in tara si strainatate, *** *** DNA nimic? Ashteptam FBI?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează