GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

Bucătarul Ion Grigorescu, cel care i-a hrănit pe Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo sau Ivan Patzaichin, a murit astăzi

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 13:18

Bucătarul Ion Grigorescu, cel care le-a gătit 37 de ani meniurile preferate în cantonamente unor sportivi precum Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo sau Ivan Patzaichin, a murit astăzi.

Nu există sportiv sau antrenor român care să nu-l fi știut pe Nea Ion, bucătarul Complexului Sportiv Național "Piatra Arsă".

Sosit la baza sportivă de pe Platoul Bucegi din 1980, prima dată ca ajutor de bucătar, apoi ca șef al bucătăriei, Ion Grigorescu, 57 de ani, a fost unul dintre cei mai vechi angajați ai complexului sportiv aflat la altitudinea de 2000 metri.

Veronica Cochelea, dublă campioană olimpică la canotaj, l-a cunoscut prima dată pe bucătarul Ion în anul în care a și început să muncească la Piatra Arsă. "Și în miezul nopții puteai să apelezi la Ion dacă aveai nevoie de ceva de la bucătărie! Topeam zăpadă pe plită, că atunci nu era apă curentă în vârful muntelui, și-ți făcea ceai sau ce doreai tu", a povestit Cochelea.

"Nea Ion cunoștea atât de bine sportivii că nici nu mai trebuia să îi spui ce vrei să mănânci, el te aștepta deja cu felul preferat pregătit" Ivan Patzaichin, cvadruplu campion olimpic.

Dumnezeu să-l odihnească!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează